| Yeni üyeler | |
|
+18qoLiqirL*! SeHeR <3 MiLeY eylül RoCq pRenSess! kurukafa büşra24 RocK! xxxcemrexxxkolikxxx gülçin_fanı MaNyAX-GüLçİnCi yasemin_gülay SeNaa büşra ayz erenkoLiq qüLçiN[M]*CaNseL =EBGF= eren_deniz BuTteRfLYm_GüLoŞş_NaZ 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
BuTteRfLYm_GüLoŞş_NaZ Şeker_Admin
Mesaj Sayısı : 97 Nerden? : Gülçinin kalbininden Sitemizi beyandinmi? : Hemde çook,diyer üyeler ne düşünü?? Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : Yaramaz :D Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Yeni üyeler Ptsi Ara. 24, 2007 2:42 pm | |
| Lütfen yeni üyeler burda kendilerini tanıtsınlar Bu arada sitemize hoş geldiniz tatlı üyelerimiz İyi vakit geçirmeniz deleiyle... | |
|
| |
eren_deniz Yeni üye
Mesaj Sayısı : 2 Nerden? : erenin kalbinin derinliklerinden Sitemizi beyandinmi? : evet Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Yeni üyeler Ptsi Ara. 24, 2007 2:55 pm | |
| beni tanıosun sen zaten, adım deniz,yaşım 12 ERENİ ÇOOK SEVİORM | |
|
| |
=EBGF= Sadece GüLcnci
Mesaj Sayısı : 43 Nerden? : ankara Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SüpeR Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Geri: Yeni üyeler Cuma Ara. 28, 2007 8:34 pm | |
| | |
|
| |
qüLçiN[M]*CaNseL Yeni üye
Mesaj Sayısı : 11 Nerden? : qülçinmin olmadığı bir şehirden... Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: Yeni üyeler C.tesi Ocak 05, 2008 7:21 pm | |
| adım cansel....12 yaşındayım acaip qülçinciyim...!![siteye üye olduğumdan çok memnunum çok qsL ] | |
|
| |
erenkoLiq Yeni üye
Mesaj Sayısı : 2 Nerden? : İstanbuL Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : Asık! Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: Yeni üyeler C.tesi Ocak 05, 2008 8:38 pm | |
| ßnDe kardeLen! 13 yasındayım siteye yeni üye oLdm site cidden güseLmiş | |
|
| |
BuTteRfLYm_GüLoŞş_NaZ Şeker_Admin
Mesaj Sayısı : 97 Nerden? : Gülçinin kalbininden Sitemizi beyandinmi? : Hemde çook,diyer üyeler ne düşünü?? Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : Yaramaz :D Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Yeni üyeler Paz Ocak 06, 2008 1:04 am | |
| sitemizi beyandiğiniz için çok sevindik,teşekkürler hepiniz hoşgeldiniz! | |
|
| |
büşra ayz Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 105 Nerden? : silivri den Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Yeni üyeler C.tesi Nis. 19, 2008 6:10 pm | |
| ben büşra eren manyağıyım | |
|
| |
SeNaa Hepsi koliq
Mesaj Sayısı : 87 Nerden? : ankara Sitemizi beyandinmi? : evet Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : aşık Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Yeni üyeler Paz Nis. 20, 2008 7:16 am | |
| mrb arkadaşlar ben sena 12 yaşındayım cemre ve eren manyağıyım site çok güzel olmuş diğer sitelerden daha güzel olmuş | |
|
| |
SeNaa Hepsi koliq
Mesaj Sayısı : 87 Nerden? : ankara Sitemizi beyandinmi? : evet Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : aşık Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Yeni üyeler Perş. Nis. 24, 2008 12:19 pm | |
| arkadaşlar aranızda sevgilisinden ayrılan var mı?varsa lütfen benimle konuşşun kendisini nasıl topladığını atlatsın kalbini ondan nasıl aldığını anlatsın | |
|
| |
yasemin_gülay Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 120 Nerden? : yaseminin kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : çılgın Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: Yeni üyeler Paz Haz. 22, 2008 6:52 pm | |
| | |
|
| |
MaNyAX-GüLçİnCi Yeni üye
Mesaj Sayısı : 4 Nerden? : Gülçinin Kalbinin Derinliklerinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : Melek Kayıt tarihi : 25/06/08
| Konu: Geri: Yeni üyeler Çarş. Haz. 25, 2008 4:47 pm | |
| slm benim adım deniss 14 yaşındayım site baya bir güzelmiş | |
|
| |
gülçin_fanı Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 111 Nerden? : çok şeker sesi spr vs... Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : melek Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Yeni üyeler C.tesi Tem. 05, 2008 12:03 pm | |
| bn pelin gülçinciyim bu siteye bayıldım. | |
|
| |
xxxcemrexxxkolikxxx Normal üye
Mesaj Sayısı : 21 Nerden? : istanbul Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : hepsici Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: Yeni üyeler Çarş. Tem. 09, 2008 3:59 pm | |
| adım cansu cemre hastasıyım | |
|
| |
yasemin_gülay Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 120 Nerden? : yaseminin kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : çılgın Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: Yeni üyeler Çarş. Tem. 16, 2008 8:41 pm | |
| | |
|
| |
RocK! Gülçinci Admin
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 29 Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : (mutlu,sevinçli,...) Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Yeni üyeler Cuma Tem. 18, 2008 7:43 pm | |
| | |
|
| |
büşra24 Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden? : İSTANBUL Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SEVİNÇLİ Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Yeni üyeler Ptsi Tem. 21, 2008 1:29 pm | |
| hoş geldiniz arkadaşlar | |
|
| |
kurukafa Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 30 Nerden? : evden Sitemizi beyandinmi? : ÇoOoOoOk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : deli Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Yeni üyeler Çarş. Tem. 23, 2008 2:54 pm | |
| mRb BN yEnİ üyEyİm HePsiyİ çOoOqqq SeFoRuM!!... siTe ÇoOq GüzEL!!!... | |
|
| |
RoCq pRenSess! Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 221 Yaş : 29 Nerden? : bursa Sitemizi beyandinmi? : çOoOq Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : kopuq :D Kayıt tarihi : 12/08/08
| |
| |
eylül Yeni üye
Mesaj Sayısı : 10 Nerden? : ankara Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : (mutlu ,seviçli,...): Kayıt tarihi : 29/11/08
| Konu: Geri: Yeni üyeler Çarş. Ara. 10, 2008 2:09 pm | |
| | |
|
| |
SeHeR <3 MiLeY Yeni üye
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 28 Nerden? : Kocaeli / İzmit Sitemizi beyandinmi? : KesinLiqLe SpR... Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SımaRıqq... Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: Geri: Yeni üyeler Cuma Ocak 16, 2009 3:47 pm | |
| slmm bnde SeHeR... arkadaşlar baa SeherTo... derler sizde dieblrsinis bn tam bi Miley Cyrus manyaqıım <3 ama grup hepsiyide beeniorum belki çoğunus Miley-mmm i tanımıosunus ama oda çk dadlu bi kıs bn hepsiden en çk CEMRE-i seviorm çk dadlu bri <3 nse hepinisle tanıştııma memnun oldum (BU ARADA SİTE SPRR!!!) | |
|
| |
qoLiqirL*! Güzel üye
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 31 Nerden? : Pc ßa$ınDan...xD [İst.!] Sitemizi beyandinmi? : Beenmesem üe oLmazdım.*! Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : DüşünceLi-Mudsuz Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: Geri: Yeni üyeler Paz Ocak 18, 2009 3:10 pm | |
| sLm heRkese Bn KıvıLcım yaŞım 17 FbLiim cK Fanıım ayNı zaManDa seLin şeKerci BuRak sağyaşar Fanıım özenTim saKın oLmayın..! isTanbuLda oTuruorum. lise 3. sınıftayım seneye maLum öss.! DuyqusaLım sıcaKKanLıım inaTçıım en seFdiim söz "Beni Çekemeyen Anten Taksın" xD
Tanıştıqıma Memnun oLdum (: | |
|
| |
..prenses.. Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 127 Yaş : 28 Nerden? : gulcinin saf temiz kalbinden Sitemizi beyandinmi? : evtt cokk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : gulcin delisi Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Geri: Yeni üyeler C.tesi Nis. 18, 2009 8:12 pm | |
| bn arzu site cok gusel. ama bn haftada iki uc defa gele bilirim. cunki derslerim var ama yinede msj yazicam. gulcinciyim. gulcin bnim askim. onsuz yasayamam..... | |
|
| |
Miss. Kemer Hepsi koliq
Mesaj Sayısı : 94 Nerden? : nereye.. Sitemizi beyandinmi? : beyanmek ne demek harika xdxd Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 31/03/09
| Konu: Geri: Yeni üyeler Paz Nis. 26, 2009 3:25 pm | |
| bnde selin 14 yasindayim Jemre ve Demi koliq biriyim | |
|
| |
..prenses.. Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 127 Yaş : 28 Nerden? : gulcinin saf temiz kalbinden Sitemizi beyandinmi? : evtt cokk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : gulcin delisi Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Geri: Yeni üyeler Paz Nis. 26, 2009 5:36 pm | |
| her gun siteye qelmeye calisiyorum siteyle ilqleniyorum | |
|
| |
cemre&emre Çalışkan üye
Mesaj Sayısı : 63 Nerden? : ankara sen ? Sitemizi beyandinmi? : çooooooooooooooookkkkk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : hiperaktif,maskot,neşeli,komik Kayıt tarihi : 23/06/09
| Konu: Geri: Yeni üyeler Salı Haz. 23, 2009 12:38 pm | |
| adım duygu yaşım 10 ankaradayımm
cemre delisiyim | |
|
| |
| Yeni üyeler | |
|