| Güzel Söz Yarışması | |
|
+13GulcinSiz_AsLa t-u-g-c-e ceren_bakıcı_eren_bakıcı RoCq pRenSess! cemreDİLAyoshy erenvegülgün büşra24 RocK! gülçin_fanı seyma_bilyay SeNaa büşra ayz BuTteRfLYm_GüLoŞş_NaZ 17 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
BuTteRfLYm_GüLoŞş_NaZ Şeker_Admin
Mesaj Sayısı : 97 Nerden? : Gülçinin kalbininden Sitemizi beyandinmi? : Hemde çook,diyer üyeler ne düşünü?? Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : Yaramaz :D Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Güzel Söz Yarışması Paz Ocak 06, 2008 1:53 am | |
| Katılmak için aşağıdaki forumu doldurun: Adınız- Nickiniz- Güzel sözünüz- | |
|
| |
büşra ayz Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 105 Nerden? : silivri den Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Güzel Söz Yarışması C.tesi Nis. 19, 2008 5:53 pm | |
| Adınız-büşra Nickiniz-büşra ayz Güzel sözünüz-her yangın rüzgara karşı savunmasızdır ama o yangın sönmüşse fırtına olsan faydasızdır bilinmiyor | |
|
| |
SeNaa Hepsi koliq
Mesaj Sayısı : 87 Nerden? : ankara Sitemizi beyandinmi? : evet Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : aşık Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Güzel Söz Yarışması Paz Nis. 20, 2008 8:10 am | |
| adınız-sena nickiniz-SeNaa güzel sözünüz-Sene 1965.Elektirik yoktu,mum ışığında MSN'de arkadaşlarla sohbet ediyiyoduk:D | |
|
| |
seyma_bilyay Yeni üye
Mesaj Sayısı : 10 Nerden? : erzincan Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : aşık Kayıt tarihi : 12/06/08
| Konu: Geri: Güzel Söz Yarışması Perş. Haz. 12, 2008 10:12 am | |
| adınız-şeyma nick-seyma_bilyay güzel söz- evlenip balayına gideceğime bekar kalıp alayına giderim | |
|
| |
gülçin_fanı Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 111 Nerden? : çok şeker sesi spr vs... Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : melek Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Güzel Söz Yarışması C.tesi Tem. 05, 2008 9:10 am | |
| Adınız-pelin Nickiniz-gülçin_fanı Güzel sözünüz-seni seviyorum diyen dillere değil senin için ağlayan gözlere inan | |
|
| |
RocK! Gülçinci Admin
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 29 Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : (mutlu,sevinçli,...) Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Güzel Söz Yarışması Ptsi Tem. 21, 2008 6:40 am | |
| büşra ayz YaRışmaya aLındın jnm
SeNaa YaRışmaya aLındın jnm
seyma_bilyay YaRışmaya aLındın jnm
gülçin_fanı Yarışmaya aLındın jnm | |
|
| |
büşra24 Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden? : İSTANBUL Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SEVİNÇLİ Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Güzel Söz Yarışması Ptsi Tem. 21, 2008 1:05 pm | |
| ad;büşra nick;büşra24 güzel söz;elimde Acının Öyküsü var BedeLi Çoktan Ödenmiş... var mI Hiç... | |
|
| |
erenvegülgün Moderatör
Mesaj Sayısı : 86 Nerden? : kocaeli Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Güzel Söz Yarışması C.tesi Ağus. 02, 2008 2:37 pm | |
| Adınız:gülgün Nickiniz:erenvegülgün Güzel sözünüz:Yürek hiçbir zaman tarafsız değildir | |
|
| |
cemreDİLAyoshy Şeker_Admin
Mesaj Sayısı : 71 Nerden? : Cemrenin melek kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : tembel Kayıt tarihi : 09/08/08
| Konu: Geri: Güzel Söz Yarışması Paz Ağus. 10, 2008 8:56 pm | |
| Adınız-dila Nickiniz-cemreDİLAyoshy Güzel sözünüz-sen qüllere özenme güller sana özensin üzme tatlı canını sen güllerdende güzelsin | |
|
| |
RoCq pRenSess! Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 221 Yaş : 29 Nerden? : bursa Sitemizi beyandinmi? : çOoOq Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : kopuq :D Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: Güzel Söz Yarışması Çarş. Ağus. 13, 2008 4:59 pm | |
| Adınız-PeLin Nickiniz-RoCq PrenSess! Güzel sözünüz-Sevenİ SevevceqsiN, SeveN İçiN ÖleceqsiN, SevmiyoruM DemE.. ßirqüN SendE SeveceqsiN | |
|
| |
ceren_bakıcı_eren_bakıcı Güzel üye
Mesaj Sayısı : 43 Nerden? : eroşumun kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : düşünceli Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: Güzel Söz Yarışması Çarş. Ağus. 27, 2008 9:19 pm | |
| ad:ceren nick:ceren_bakıcı_eren_bakıcı güzel söz: Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir (kötü oldu biliyorum ama şansımı denedim) | |
|
| |
ceren_bakıcı_eren_bakıcı Güzel üye
Mesaj Sayısı : 43 Nerden? : eroşumun kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : düşünceli Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: Güzel Söz Yarışması Çarş. Ağus. 27, 2008 9:19 pm | |
| ad:ceren nick:ceren_bakıcı_eren_bakıcı güzel söz: Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir (kötü oldu biliyorum ama şansımı denedim) | |
|
| |
t-u-g-c-e Yeni üye
Mesaj Sayısı : 2 Nerden? : ankara Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 04/11/08
| Konu: Geri: Güzel Söz Yarışması C.tesi Kas. 08, 2008 1:02 pm | |
| ad:tuğçe nick:t-u-g-c-e güzel söz:Yüz verip adam ettiysem sıfırla çarpar yok ederim... | |
|
| |
GulcinSiz_AsLa Normal üye
Mesaj Sayısı : 33 Nerden? : izmir Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : delii Kayıt tarihi : 25/09/08
| Konu: Geri: Güzel Söz Yarışması Çarş. Kas. 12, 2008 2:23 pm | |
| Adınız-mehtap Nickiniz-GulcinSiz_AsLa Güzel sözünüz-Yarı dalgalı olmamalı deniz Ya tam durmalı Ya da tam kudurmalı Ümit vermemeli sevgiliye Ya tam sevmeli, Ya da çekip gitmeli | |
|
| |
HAPPY_GİRL_1996 Yeni üye
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 28 Nerden? : İstanbul Sitemizi beyandinmi? : Evet,çok güzel:) Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : Mutlu Kayıt tarihi : 25/01/09
| Konu: Geri: Güzel Söz Yarışması Paz Ocak 25, 2009 4:20 pm | |
| Adınız-Ecem Nickiniz-HAPPY_GİRL_1996 Güzel sözünüz-Hayat acımasızdır bazen insanları uçuruma sürükler hayat güzeldir bazen kalbini dinlersen hayat aşk doludur bazen insanları seversen ama hayat acı verir bazen insnaları kırabildiysen. | |
|
| |
cemre-ji Yeni üye
Mesaj Sayısı : 17 Nerden? : ................. Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu-sevinçli-etrafa gülücüklersaçan Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Geri: Güzel Söz Yarışması Salı Mart 03, 2009 1:02 pm | |
| Adınız-sule Nickiniz-cemre-ji Güzel sözünüz-Güneşin buz tuttugu yerde bir alev görürsen, o bil ki yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir... | |
|
| |
cemre-ji Yeni üye
Mesaj Sayısı : 17 Nerden? : ................. Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu-sevinçli-etrafa gülücüklersaçan Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Geri: Güzel Söz Yarışması Salı Mart 03, 2009 1:06 pm | |
| Adınız-şule Nickiniz-cemre-ji Güzel sözünüz-Yalanlar bitmez dudaklar susmayınca sevgi olmaz gözler ışıl ışıl bakmayınca | |
|
| |
Miss. Kemer Hepsi koliq
Mesaj Sayısı : 94 Nerden? : nereye.. Sitemizi beyandinmi? : beyanmek ne demek harika xdxd Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 31/03/09
| Konu: Geri: Güzel Söz Yarışması Paz Nis. 05, 2009 11:39 am | |
| Adınız-SElin Nickiniz-Miss. Kemer Güzel sözünüz her zaman iyi ol ki hayat sana gulsun | |
|
| |
..prenses.. Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 127 Yaş : 28 Nerden? : gulcinin saf temiz kalbinden Sitemizi beyandinmi? : evtt cokk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : gulcin delisi Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Geri: Güzel Söz Yarışması Paz Nis. 26, 2009 1:21 pm | |
| Adınız-arzu Nickiniz-..prenses.. Güzel sözünüz-kolay diyorsun gel bir de sen yasa sensizliyi | |
|
| |
| Güzel Söz Yarışması | |
|