| Süper Modaretör Alımları | |
|
+3gülçin_fanı yasemin_gülay RocK! 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
RocK! Gülçinci Admin
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 29 Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : (mutlu,sevinçli,...) Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Mega Mod Alımları Cuma Şub. 01, 2008 10:49 pm | |
| Adınız- Nickiniz- Deneyim- Yaşınız- Kaç tane mesajınız var(bilmiyorum diye yazmayın)- Sitemizi nasıl buldunuz- Siteniz varsa kaç tane var-[siteni yazmaa!!]
Not:Mega Moderatör olmak için en az 200 mesajınız olması gerek | |
|
| |
yasemin_gülay Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 120 Nerden? : yaseminin kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : çılgın Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: Süper Modaretör Alımları Paz Haz. 22, 2008 7:39 pm | |
| Adınız-gülay Nickiniz-yasemin_gülay Deneyim-1 sitede moderötörlük Yaşınız-13 oldu Kaç tane mesajınız var(bilmiyorum diye yazmayın)-53 normal moderötör olmak istemiyorum yani moderötörstarlık istemiyorum Sitemizi nasıl buldunuz-çok iyii Siteniz varsa kaç tane var_4 | |
|
| |
gülçin_fanı Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 111 Nerden? : çok şeker sesi spr vs... Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : melek Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Süper Modaretör Alımları C.tesi Tem. 05, 2008 9:20 am | |
| Adınız-pelin Nickiniz-gülçin_fanı Deneyim-1 sitede mod başka bi sitee süper mod Yaşınız-12 Kaç tane mesajınız var(bilmiyorum diye yazmayın)-şuan 102 Sitemizi nasıl buldunuz-sprrrrr Siteniz varsa kaç tane var-[siteni yazmaa!!]:yoq | |
|
| |
büşra24 Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden? : İSTANBUL Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SEVİNÇLİ Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Süper Modaretör Alımları Ptsi Tem. 21, 2008 1:57 pm | |
| Adınız;büşra nickiniz;büşra24 deneyiniz;1 sitede moderötörlük yaşınız;13 kaç tane msj nız var;şuan 76 sitemizi nasıl buldunuz;süper siteniz varsa kaç tane var;5 | |
|
| |
kurukafa Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 30 Nerden? : evden Sitemizi beyandinmi? : ÇoOoOoOk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : deli Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Süper Modaretör Alımları Çarş. Tem. 30, 2008 11:20 am | |
| Adınız-aYlİn Nickiniz-KUrUKafa Deneyim-2siTeDe MOdEratÖR 2 siTe ADmİn!!!.. Yaşınız-14 Kaç tane mesajınız var(bilmiyorum diye yazmayın)-200 Sitemizi nasıl buldunuz-gOOgLE Siteniz varsa kaç tane var-[siteni yazmaa!!]2 üYe olUn HARİqA istEyEn ö.m. ATSın !!!... | |
|
| |
RocK! Gülçinci Admin
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 29 Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : (mutlu,sevinçli,...) Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Süper Modaretör Alımları Çarş. Tem. 30, 2008 7:05 pm | |
| yasemin_gülay ve gülçin_fanı siteyle bu aralar ilgilenmiyorsunuz ilgilenmeye devam ederseniz olur
kurukafa seni süper modaretör yapıorum ama siteyle ilgilenecen | |
|
| |
kurukafa Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 30 Nerden? : evden Sitemizi beyandinmi? : ÇoOoOoOk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : deli Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Süper Modaretör Alımları Çarş. Tem. 30, 2008 8:42 pm | |
| SaOL saOl SaOL Cnm SEN i HARİqaSıN bN Ztn SİTE ile ilGilENİoRuM!!!... | |
|
| |
RoCq pRenSess! Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 221 Yaş : 29 Nerden? : bursa Sitemizi beyandinmi? : çOoOq Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : kopuq :D Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: Süper Modaretör Alımları Perş. Ağus. 14, 2008 11:44 am | |
| Adınız-PeLin
Nickiniz-RoCq PrenSess!
Deneyim-1 moD 1 süPer moD
Yaşınız-13
Kaç tane mesajınız var(bilmiyorum diye yazmayın)-202
Sitemizi nasıl buldunuz-qOOqLe
Siteniz varsa kaç tane var-[siteni yazmaa!!]heNüz yoq
| |
|
| |
cemre&emre Çalışkan üye
Mesaj Sayısı : 63 Nerden? : ankara sen ? Sitemizi beyandinmi? : çooooooooooooooookkkkk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : hiperaktif,maskot,neşeli,komik Kayıt tarihi : 23/06/09
| Konu: Geri: Süper Modaretör Alımları Salı Haz. 23, 2009 8:14 pm | |
| Adınız-duygu Nickiniz-cemre&emre Deneyim-2 modarotorlük Yaşınız-10 Kaç tane mesajınız var(bilmiyorum diye yazmayın)-49 Sitemizi nasıl buldunuz-harika(yemin ederimm harika buldumm) Siteniz varsa kaç tane var-[siteni yazmaa!!] : yookkkkk | |
|
| |
| Süper Modaretör Alımları | |
|