büşra ayz Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 105 Nerden? : silivri den Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: sadece bir kız Ptsi Nis. 21, 2008 2:34 pm | |
| Ben küçüktüm İçimden bir ses duyduğumda Takip ettim kaderimi Geldim buraya Ve ben farkındayım Gücümün doruğundayım Karanlıklara pes etmek yok Sen bana baktığında bunu gör
Ben bir küçük kızım Tüm dünyayı kurtarmak isterim Benim işim bu Sihirli bir yaşam Bazen istesem de Herkes gibi olmak Herkes gibi yaşamak
Yarın ne getirir bilmem Vazgeçmem pes etmem Çünkü gelecek herkes gülecek Sen hayatına sihiri geri getir Gerisi önemli mi sanki Yum gözünü Ve hatırla Hayatta ilk şarkını
Ben bir küçük kızım Tüm dünyayı kurtarmak isterim Benim işim bu Sihirli bir yaşam Bazen istesem de Herkes gibi olmak Herkes gibi olmak Sihirli dünyamda Bilmediğim şeyler görmek güzel Hayat bir macera
Ben bir küçük kızım Tüm dünyayı kurtarmak isterim Benim işim bu Sihirli bir yaşam Bazen istesem de Herkes gibi olmak Herkes gibi olmak | |
|
SeNaa Hepsi koliq
Mesaj Sayısı : 87 Nerden? : ankara Sitemizi beyandinmi? : evet Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : aşık Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: sadece bir kız Perş. Nis. 24, 2008 2:28 pm | |
| | |
|
gülçin_fanı Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 111 Nerden? : çok şeker sesi spr vs... Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : melek Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: sadece bir kız C.tesi Tem. 05, 2008 8:12 am | |
| | |
|
kurukafa Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 30 Nerden? : evden Sitemizi beyandinmi? : ÇoOoOoOk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : deli Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: sadece bir kız Çarş. Tem. 23, 2008 2:46 pm | |
| | |
|
büşra24 Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden? : İSTANBUL Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SEVİNÇLİ Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: sadece bir kız Çarş. Tem. 23, 2008 2:51 pm | |
| | |
|
RoCq pRenSess! Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 221 Yaş : 29 Nerden? : bursa Sitemizi beyandinmi? : çOoOq Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : kopuq :D Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: sadece bir kız Perş. Ağus. 14, 2008 12:02 am | |
| | |
|