| en cemreci üyeler | |
|
+9qoLiqirL*! cemreDİLAyoshy büşra24 kurukafa cLaSsiC* yasemin_gülay Beatiful_Cemre xxxcemrexxxkolikxxx #*busra#gulcin*# 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
#*busra#gulcin*# Yeni üye
Mesaj Sayısı : 15 Nerden? : gülçinim kalbinden ve gözlerinden... Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : neşeli,aşık,melek gibi,iyimser,zararsız,bazen asabi,ara sıra yaramaz,GEVEZE Kayıt tarihi : 23/04/08
| Konu: en cemreci üyeler Çarş. Nis. 23, 2008 8:21 pm | |
| | |
|
| |
xxxcemrexxxkolikxxx Normal üye
Mesaj Sayısı : 21 Nerden? : istanbul Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : hepsici Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: en cemreci üyeler Salı Tem. 15, 2008 12:05 am | |
| bennn cemre hayranıı üstelikkk cemrenin evini biliyorum | |
|
| |
Beatiful_Cemre Normal üye
Mesaj Sayısı : 25 Nerden? : istanbul Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : melek Kayıt tarihi : 17/07/08
| Konu: Geri: en cemreci üyeler Perş. Tem. 17, 2008 10:26 am | |
| bennn en büyükkk en büyükkk cemreciymmmmmmmmmmm o benim aşkııımmm | |
|
| |
yasemin_gülay Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 120 Nerden? : yaseminin kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : çılgın Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: en cemreci üyeler Cuma Tem. 18, 2008 10:09 pm | |
| yok cnm ben almayayım valla | |
|
| |
cLaSsiC* Yeni üye
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 29 Nerden? : AntaLyha Sitemizi beyandinmi? : eed Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : MutLu:) Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: en cemreci üyeler C.tesi Tem. 19, 2008 8:45 am | |
| yha kızlar almıcakla bişey yazmasın ltfen ayrıca şunları doldurun oylama yapılır çnqü ad: nick: cemreyi neden sefoosun: adım:irem nickim:cLaSsic cemreyi neden sefoosn:o bnm herşeym | |
|
| |
kurukafa Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 30 Nerden? : evden Sitemizi beyandinmi? : ÇoOoOoOk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : deli Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: en cemreci üyeler Ptsi Tem. 21, 2008 1:13 am | |
| cEmReİn eViNi NerdN BilioSun? | |
|
| |
büşra24 Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden? : İSTANBUL Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SEVİNÇLİ Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: en cemreci üyeler Ptsi Tem. 21, 2008 1:37 pm | |
| ben cemreciyim ve cemreyi çoooooooooooooookk seviyorum | |
|
| |
cemreDİLAyoshy Şeker_Admin
Mesaj Sayısı : 71 Nerden? : Cemrenin melek kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : tembel Kayıt tarihi : 09/08/08
| Konu: Geri: en cemreci üyeler Ptsi Ağus. 11, 2008 1:49 pm | |
| ad:dila nick:cemreDİLAyoshy cemreyi neden sefoosun:Bunu sizen anlatamam o benim herşeyim aşkım
| |
|
| |
qoLiqirL*! Güzel üye
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 31 Nerden? : Pc ßa$ınDan...xD [İst.!] Sitemizi beyandinmi? : Beenmesem üe oLmazdım.*! Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : DüşünceLi-Mudsuz Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: Geri: en cemreci üyeler Paz Ocak 18, 2009 3:06 pm | |
| aD:kıvıLcım NicK: qoLiqirL*.! Ndn cmRe: çnKü o Bnm birTanem hayaTım aşKım Herseim xD sewecen canaYaKın biRi bnCe ve bn soNuna kDr cemReciim..'.! | |
|
| |
cemre-ji Yeni üye
Mesaj Sayısı : 17 Nerden? : ................. Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu-sevinçli-etrafa gülücüklersaçan Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Geri: en cemreci üyeler Cuma Mart 06, 2009 4:22 pm | |
| -------------------------------------------------------------------------------- ad:şule nick:cemre-ji cemreyi neden sefoosun:o soruyu bana sormayın çünkü cemreyi hiç anlatamayacak kadar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benim cemreye aşkım ne anlatılır nede söylenir ben onu çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruumCEMRE'Yİ BANA NEDEN ONU SEVİYORSUN DİYE SORMAYIN BEN ONU ANLATAMAYACAK KADAR ÇOK AMAÇOK SEVİYORUM...:)onu kelimelere sıgdıramam obenim için en güzel şey Belki hatıralar unutulup gidecek Belki bu sevgiler yok olup eriyecek Ama şunu unutma Bu kalp sonsuza dek seni sevecek... Hepsi güzel sen özel Hepsi tatlı sen çok farklı Hepsi gidici sen kalıcı Hepsi öylesine sen ölesiye cemrem... [/img] https://2img.net/r/ihimizer/img21/2765/cemreji.png[/img] | |
|
| |
Miss. Kemer Hepsi koliq
Mesaj Sayısı : 94 Nerden? : nereye.. Sitemizi beyandinmi? : beyanmek ne demek harika xdxd Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 31/03/09
| Konu: Geri: en cemreci üyeler Salı Mart 31, 2009 12:19 pm | |
| ad:selin nick:Miss. Kemer cemreyi neden sefiosun:o kelimelerle anlatilamaz ona soyleyecek bir soz bile bulamiyorum da o yuzden sefiorm | |
|
| |
cemre&emre Çalışkan üye
Mesaj Sayısı : 63 Nerden? : ankara sen ? Sitemizi beyandinmi? : çooooooooooooooookkkkk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : hiperaktif,maskot,neşeli,komik Kayıt tarihi : 23/06/09
| Konu: Geri: en cemreci üyeler Salı Haz. 23, 2009 12:54 pm | |
| asılllll ben cemreciyimmm yerim onu yerimmm | |
|
| |
T@tlı_Zehoşum Güzel üye
Mesaj Sayısı : 50 Nerden? : gaziantep Sitemizi beyandinmi? : yess Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu &sinirli Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: en cemreci üyeler C.tesi Tem. 18, 2009 8:29 pm | |
| bendeeeeeeeeeeee çok seviyorum yha | |
|
| |
| en cemreci üyeler | |
|