ღнєρѕι ƒαη ¢ℓυвღ (¯`•._.•єภ ๒üאüк ђєקรเ Ŧคภ ςlย๒'ย!•._.•´¯ ) |
|
| En EreNcİ ÜyElEr!?! | |
|
+3erenvegülgün büşra24 kurukafa 7 posters | Yazar | Mesaj |
---|
kurukafa Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 30 Nerden? : evden Sitemizi beyandinmi? : ÇoOoOoOk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : deli Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: En EreNcİ ÜyElEr!?! Ptsi Tem. 21, 2008 1:16 am | |
| kAtIlAnlAr; İsİm; nİcK; yAş; ErENi NdN SefOsUn; Ve onA ErENdN BşKa bİ İsİm vEr; | |
| | | büşra24 Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden? : İSTANBUL Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SEVİNÇLİ Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: En EreNcİ ÜyElEr!?! Paz Tem. 27, 2008 12:38 pm | |
| | |
| | | erenvegülgün Moderatör
Mesaj Sayısı : 86 Nerden? : kocaeli Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: En EreNcİ ÜyElEr!?! Paz Ağus. 03, 2008 5:37 pm | |
| İsİm; GÜLGÜN nİcK;erenvegülgün yAş;15 ErENi NdN SefOsUn; çokk güzel Ve onA ErENdN BşKa bİ İsİm vEr;buse | |
| | | ~~Gözderen_ßakıcı~~ Güzel üye
Mesaj Sayısı : 51 Nerden? : ßitanecik Erenimin KaLßinden :) Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : Çok MutLu Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: En EreNcİ ÜyElEr!?! Perş. Ağus. 14, 2008 2:09 pm | |
| İsİm;Gözde nİcK;~~Gözderen_ßakıcı~~ yAş;13 ErENi NdN SefOsUn;sevgimin nedeni yoq onu canımdan daha çok o kadar çok seviyorum onun için ölürüm ben asqom benim o... Ve onA ErENdN BşKa bİ İsİm vEr;Gözde | |
| | | cemreDİLAyoshy Şeker_Admin
Mesaj Sayısı : 71 Nerden? : Cemrenin melek kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : tembel Kayıt tarihi : 09/08/08
| Konu: Geri: En EreNcİ ÜyElEr!?! Ptsi Ağus. 25, 2008 1:56 pm | |
| | |
| | | ceren_bakıcı_eren_bakıcı Güzel üye
Mesaj Sayısı : 43 Nerden? : eroşumun kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : düşünceli Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: En EreNcİ ÜyElEr!?! Perş. Ekim 09, 2008 5:05 pm | |
| İsİm:ceren nİcK;~~ceren_bakıcı_eren_bakıcı yAş;11 ErENi NdN SefOsUn;sevgimin nedeni yoq onu canımdan daha çok o kadar çok seviyorum onun için ölürüm ben asqom benim o... Ve onA ErENdN BşKa bİ İsİm vEr;Ceren | |
| | | erenaskı_16 Yeni üye
Mesaj Sayısı : 11 Nerden? : bursa Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : sınav var yarın ortak sınavvv çalışıyorum Kayıt tarihi : 26/10/08
| Konu: Geri: En EreNcİ ÜyElEr!?! Perş. Kas. 06, 2008 11:13 pm | |
| İsİm;Evrim nİcK;erenaskı_16 yAş;12 ErENi NdN SefOsUn;sevgimin nedeni yoq asqım benim çok seviyom Ve onA ErENdN BşKa bİ İsİm vEr;eren bitanem | |
| | | | En EreNcİ ÜyElEr!?! | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|