| haydi cemreye şarkı hepiye ederim | |
|
+6ceren_bakıcı_eren_bakıcı ~~Gözderen_ßakıcı~~ cemreDİLAyoshy sema01 kurukafa büşra24 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
büşra24 Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden? : İSTANBUL Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SEVİNÇLİ Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: haydi cemreye şarkı hepiye ederim Salı Tem. 22, 2008 5:22 pm | |
| | |
|
| |
kurukafa Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 30 Nerden? : evden Sitemizi beyandinmi? : ÇoOoOoOk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : deli Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: haydi cemreye şarkı hepiye ederim Çarş. Tem. 23, 2008 2:11 pm | |
| | |
|
| |
büşra24 Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden? : İSTANBUL Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SEVİNÇLİ Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: haydi cemreye şarkı hepiye ederim Ptsi Tem. 28, 2008 9:54 pm | |
| | |
|
| |
kurukafa Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 30 Nerden? : evden Sitemizi beyandinmi? : ÇoOoOoOk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : deli Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: haydi cemreye şarkı hepiye ederim Çarş. Tem. 30, 2008 9:12 pm | |
| | |
|
| |
sema01 Yeni üye
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 31 Nerden? : mersin Sitemizi beyandinmi? : ewettttttttt Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : sevinçli Kayıt tarihi : 09/08/08
| Konu: Geri: haydi cemreye şarkı hepiye ederim C.tesi Ağus. 09, 2008 11:19 am | |
| özgür kurumdan------senden başka artık düşemem aşka cemrem benim.. | |
|
| |
cemreDİLAyoshy Şeker_Admin
Mesaj Sayısı : 71 Nerden? : Cemrenin melek kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : tembel Kayıt tarihi : 09/08/08
| Konu: Geri: haydi cemreye şarkı hepiye ederim C.tesi Ağus. 09, 2008 8:30 pm | |
| Arkadaşlar siz şarkıları hazı vermişsiniz ben kendi ellerimle yazdım.. Şarkının Adı:Mavi paptyam Maviiiii ve Sarııı veya başkası hepsi senin Papatya veya güll senin seçimin ama benceeeeeeeeeeeeeee Mavi papatyam O gözler O burun O ağızın kırmızı yanakların hepsiii kalbimde saklı senve ben Mavi papatyam ARKADAŞLAR BU ŞARKIYI ŞİMDİ BURADA KLEVYE ÜSTÜĞNDE KENDİ KENDİME YAZDIM KÖTÜ OLDU AMA GALBA BU İŞİ BAŞARICAM.. KIYAMETE KADAR HEPSİ | |
|
| |
~~Gözderen_ßakıcı~~ Güzel üye
Mesaj Sayısı : 51 Nerden? : ßitanecik Erenimin KaLßinden :) Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : Çok MutLu Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: haydi cemreye şarkı hepiye ederim Perş. Ağus. 14, 2008 10:20 am | |
| | |
|
| |
cemreDİLAyoshy Şeker_Admin
Mesaj Sayısı : 71 Nerden? : Cemrenin melek kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : tembel Kayıt tarihi : 09/08/08
| Konu: Geri: haydi cemreye şarkı hepiye ederim Cuma Ağus. 15, 2008 12:37 pm | |
| - cemreDİLAyoshy demiş ki:
- Arkadaşlar siz şarkıları hazı vermişsiniz ben kendi ellerimle yazdım..
Şarkının Adı:Mavi paptyam
Maviiiii ve Sarııı veya başkası hepsi senin Papatya veya güll senin seçimin ama benceeeeeeeeeeeeeee Mavi papatyam O gözler O burun O ağızın kırmızı yanakların hepsiii kalbimde saklı senve ben Mavi papatyam
ARKADAŞLAR BU ŞARKIYI ŞİMDİ BURADA KLEVYE ÜSTÜĞNDE KENDİ KENDİME YAZDIM KÖTÜ OLDU AMA GALBA BU İŞİ BAŞARICAM..
KIYAMETE KADAR HEPSİ | |
|
| |
ceren_bakıcı_eren_bakıcı Güzel üye
Mesaj Sayısı : 43 Nerden? : eroşumun kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : düşünceli Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: haydi cemreye şarkı hepiye ederim Çarş. Ağus. 27, 2008 10:22 pm | |
| e bende yazıyım Bir insana mavi kırmızı sarı bu kadarmı yakışır E gerçi biricik cemreme herşey yakışır E tabi güzelin hali bir başka olur 1 kerede olsa kırmızıda yakışır Cemroşuma herşey yakışır
ÇOK TATLISIN ÇOK SENİ VEREN ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN ÇOK GÜZELSİN ÇOK BEN GÜZELDEN ANLARIM! | |
|
| |
ceren_bakıcı_eren_bakıcı Güzel üye
Mesaj Sayısı : 43 Nerden? : eroşumun kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : düşünceli Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: haydi cemreye şarkı hepiye ederim Çarş. Ağus. 27, 2008 10:23 pm | |
| ERENCİYİM AMA HEPSİ GRUBUNDAN HEPSİ BİR BAŞKA GÜZEL CNM | |
|
| |
HAPPY_GİRL_1996 Yeni üye
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 28 Nerden? : İstanbul Sitemizi beyandinmi? : Evet,çok güzel:) Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : Mutlu Kayıt tarihi : 25/01/09
| Konu: Geri: haydi cemreye şarkı hepiye ederim Paz Ocak 25, 2009 3:59 pm | |
| Barış Akarsu -Gözlerin boşluğa dalıp gider....... | |
|
| |
BengisuHepsiDelisi Yeni üye
Mesaj Sayısı : 3 Nerden? : ist. Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutsuzzzzzz Kayıt tarihi : 14/02/09
| Konu: Geri: haydi cemreye şarkı hepiye ederim C.tesi Şub. 14, 2009 10:05 pm | |
| Tüm aşk şarkıları aşkıma fedaaa! | |
|
| |
Miss. Kemer Hepsi koliq
Mesaj Sayısı : 94 Nerden? : nereye.. Sitemizi beyandinmi? : beyanmek ne demek harika xdxd Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 31/03/09
| Konu: Geri: haydi cemreye şarkı hepiye ederim Paz Nis. 05, 2009 11:55 am | |
| ona butun sarkilar feda olsun | |
|
| |
T@tlı_Zehoşum Güzel üye
Mesaj Sayısı : 50 Nerden? : gaziantep Sitemizi beyandinmi? : yess Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu &sinirli Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: haydi cemreye şarkı hepiye ederim Perş. Tem. 16, 2009 5:37 pm | |
| yha o kadar çoq seviomki tüm şarkılar onun olsun | |
|
| |
| haydi cemreye şarkı hepiye ederim | |
|