| Gülçine seslenin... | |
|
+6kurukafa büşra24 gülçin_fanı SeNaa BuTteRfLYm_GüLoŞş_NaZ =EBGF= 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
=EBGF= Sadece GüLcnci
Mesaj Sayısı : 43 Nerden? : ankara Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SüpeR Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Gülçine seslenin... Cuma Ara. 28, 2007 8:38 pm | |
| SENİİ BENDEN ÇOK SEVENİ GÖRÜRSEM SENİ SEVMEKTEN VAZGEÇİCEM AJKIMM VE BU HİÇ OLMUCAKK EMİN OL BTNM...!
HERŞEY BİTER BU AŞK ASLA BİTMEZ GÜLÇİNM!!!
SENİ SENDEN ÇOK SEFİORM!!!
HAYATIMMDAA GÖRDÜĞÜM EN GÜSEL EN ŞİRİN VE EN SEVDİĞİMM İNSANSN SENİİ KİMSE ANLATAMAZ SENİ KİMSE ÜSEMEZ VE BENİM GİBİ SEVEMEZZ SENİİ DEL-İLİR CESİNE SEVDİMM AŞKOMMM SEN HERŞEYDEN HERKESDEN ÖZEL VE DEĞERLİSNNN SENİİ HİÇ Bİ ZAMAN BIRAKMIYACAĞIM MESEFALER NE KADR UZAK OLURSA OLSUN GEÇTİĞİN HER YOLA AŞKIMI YAZDIN NEREDEN GEÇEERSEN GEÇ AŞKIMI OKUYACAKSNN GÜLÇİNMM BENİMM PEMBE AŞKOMMM JELİBONCU GÜSELİMMM SENİİ SENDENN DAHA ÇOK SEVİORUMM MELEĞİMMM AŞKOMM SANA SÖYLENECEK O KADR GÜSEL ŞEY VARKİİ AKLIMA GELMİOO BEBEİMM !!!!
ÇaReLeR ÇaReSiZ SeN yOkKEn UzAkLaR bİr tÜrLü BiRLeŞmİyOO..!!!! SeN BeNiMsİn MeLeK YüZLüMm | |
|
| |
BuTteRfLYm_GüLoŞş_NaZ Şeker_Admin
Mesaj Sayısı : 97 Nerden? : Gülçinin kalbininden Sitemizi beyandinmi? : Hemde çook,diyer üyeler ne düşünü?? Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : Yaramaz :D Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Gülçine seslenin... C.tesi Ocak 05, 2008 11:24 pm | |
| Jnm gülçinim seni çok çok çok ama çok seviyorum.bitanemsin,aşkım,pembe kelebeimsin!Seni çok ama çok seviyorum jnm bnm!
Seni kımse benden çok sevemez canım gülçinim!Seni hiç birzaman sevmekte bırakmıcağım CANIM GÜLÇİNİM!Seni çok ama çok seviyorum...beni bırakma | |
|
| |
SeNaa Hepsi koliq
Mesaj Sayısı : 87 Nerden? : ankara Sitemizi beyandinmi? : evet Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : aşık Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Gülçine seslenin... Perş. Nis. 24, 2008 2:24 pm | |
| ÇOK TATLISIN ÇOK ŞEKERSİN SESİN SÜPER SAÇLARIN MÜTİŞ.. | |
|
| |
gülçin_fanı Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 111 Nerden? : çok şeker sesi spr vs... Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : melek Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Gülçine seslenin... Cuma Tem. 04, 2008 2:03 pm | |
| her şeyinle mükemmelsin.bnim sarı kelebeğim.seni çokkkkk sewiom.lütfen bni duyyyyyyyyyy. | |
|
| |
büşra24 Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden? : İSTANBUL Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SEVİNÇLİ Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Gülçine seslenin... Cuma Tem. 25, 2008 2:55 pm | |
| gülçinim çok güzelsinnn lütfen beni duyyyyy | |
|
| |
kurukafa Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 30 Nerden? : evden Sitemizi beyandinmi? : ÇoOoOoOk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : deli Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Gülçine seslenin... Perş. Tem. 31, 2008 1:12 pm | |
| - SeNaa demiş ki:
- ÇOK TATLISIN ÇOK ŞEKERSİN SESİN SÜPER SAÇLARIN MÜTİŞ..
dEdi gibİi!.. | |
|
| |
RoCq pRenSess! Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 221 Yaş : 29 Nerden? : bursa Sitemizi beyandinmi? : çOoOq Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : kopuq :D Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: Gülçine seslenin... Salı Ağus. 12, 2008 6:52 pm | |
| ßitaNciqSin sEn saRı LoLipopm ßnm | |
|
| |
ceren_bakıcı_eren_bakıcı Güzel üye
Mesaj Sayısı : 43 Nerden? : eroşumun kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : düşünceli Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: Gülçine seslenin... Perş. Ağus. 28, 2008 7:12 am | |
| çok güzelsin çok seni veren allaha şükürler olsun çok güzelsin çok ben güzelden anlarım | |
|
| |
crazy__girl Normal üye
Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 28 Nerden? : rize Sitemizi beyandinmi? : çok beğendim Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : sevinçli Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Gülçine seslenin... C.tesi Ara. 06, 2008 8:34 pm | |
| seni çok seviyorum gülçinim bnm canımsın.sen gurubun bitanesisin | |
|
| |
..prenses.. Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 127 Yaş : 28 Nerden? : gulcinin saf temiz kalbinden Sitemizi beyandinmi? : evtt cokk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : gulcin delisi Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Geri: Gülçine seslenin... Cuma Nis. 24, 2009 9:17 am | |
| HERSEYIMSIN SEDECE BENIMSIN SENI BENDEN COK SEVEN OLMAZ RUYAMDA BILE SENI GORUYORUM KALBIM SENINLE ATIYOR HER ZAMAN AKLIMDA SEN VARSIN SENI BENDEN COK SEWEN YOK VE OLMAYACAKTA SENI SEVMEKTEN VAZGECMICEM GULCINIM HER ZAMAN BENIMSIN HEP BENIMSIN SARI SEKERIMSINNNNN SENIN ICIN YAZDIGIM SIIRIM RESIMLERIN GOZUMUN ONUNDE BAKIYORUM BAKIYORUM SADECE VE SADECE SENI DUSUNUYORUM SENI BU KADAR COK SEVMEMI DUSUNUYORUM BAKIP BAKIP SOYLUYORUM KI HER ZAMAN BENIMSIN HEP BENIMSIN GULCINIM BIR DE BAKMISIM GOZUMDEN YAS AKMIS NEDEN? SENI BU KADAR COK SEVMEMDEN | |
|
| |
| Gülçine seslenin... | |
|