| gülçin için en fazla ne yapardınız?? | |
|
+5snr*ergl SeNaa büşra ayz BuTteRfLYm_GüLoŞş_NaZ =EBGF= 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
=EBGF= Sadece GüLcnci
Mesaj Sayısı : 43 Nerden? : ankara Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SüpeR Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: gülçin için en fazla ne yapardınız?? Cuma Ara. 28, 2007 8:40 pm | |
| Ben aşkım için ölürdüm bile daha fazlası mı var!!! | |
|
| |
BuTteRfLYm_GüLoŞş_NaZ Şeker_Admin
Mesaj Sayısı : 97 Nerden? : Gülçinin kalbininden Sitemizi beyandinmi? : Hemde çook,diyer üyeler ne düşünü?? Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : Yaramaz :D Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: gülçin için en fazla ne yapardınız?? C.tesi Ocak 05, 2008 11:21 pm | |
| kafamı yerdim ne yapıcağımı blmm ki | |
|
| |
büşra ayz Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 105 Nerden? : silivri den Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: gülçin için en fazla ne yapardınız?? Ptsi Nis. 21, 2008 5:15 pm | |
| | |
|
| |
SeNaa Hepsi koliq
Mesaj Sayısı : 87 Nerden? : ankara Sitemizi beyandinmi? : evet Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : aşık Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: gülçin için en fazla ne yapardınız?? Perş. Nis. 24, 2008 2:19 pm | |
| o kızlar için herşey yapılır.. | |
|
| |
snr*ergl Yeni üye
Mesaj Sayısı : 3 Nerden? : ankara Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : neşeli Kayıt tarihi : 12/06/08
| Konu: Geri: gülçin için en fazla ne yapardınız?? Perş. Haz. 12, 2008 10:09 am | |
| | |
|
| |
gülçin_fanı Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 111 Nerden? : çok şeker sesi spr vs... Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : melek Kayıt tarihi : 04/07/08
| |
| |
büşra24 Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden? : İSTANBUL Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SEVİNÇLİ Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: gülçin için en fazla ne yapardınız?? Cuma Tem. 25, 2008 3:00 pm | |
| bu grup için herşeyi yaparım | |
|
| |
kurukafa Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 30 Nerden? : evden Sitemizi beyandinmi? : ÇoOoOoOk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : deli Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: gülçin için en fazla ne yapardınız?? Perş. Tem. 31, 2008 1:04 pm | |
| yHA büşra24 cemREyi GÖRsenİz nE yAPardınıZ dio SEN hİç bİşE YoluMA dEVam EdErdİm DİoSUN buRADAdaa Bu grUp iÇİn hEr şEyİ YAParIm diOSUn sanKi Msj SAYıNı YÜKseltMEK iÇİn YAPıoSUN BİRaz kENDİnİ oyNA LüTfEN!!! bEN BAYıLIRDım HERHald. ONLar İçiN!!. | |
|
| |
..prenses.. Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 127 Yaş : 28 Nerden? : gulcinin saf temiz kalbinden Sitemizi beyandinmi? : evtt cokk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : gulcin delisi Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Geri: gülçin için en fazla ne yapardınız?? Paz Nis. 19, 2009 5:07 pm | |
| GULCIN ICIN OLURDUM HERSEYI YAPARDIM | |
|
| |
| gülçin için en fazla ne yapardınız?? | |
|