RoCq pRenSess! Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 221 Yaş : 29 Nerden? : bursa Sitemizi beyandinmi? : çOoOq Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : kopuq :D Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: şaRqı sözü yaRışmaSı Perş. Ağus. 14, 2008 4:15 pm | |
| iSteDiiniS şaRqınıN ßeendiNis ßir cümLesiNi kuLLanaRaq yaRışmaYa qatıLabiLirSniz aRaLarndaN qsL oLanı ßn seÇicM
NiCqiN=
şaRqı sözüN=
Hanqi şaRqı= | |
|
ceren_bakıcı_eren_bakıcı Güzel üye
Mesaj Sayısı : 43 Nerden? : eroşumun kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : düşünceli Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: şaRqı sözü yaRışmaSı Perş. Ağus. 28, 2008 9:02 pm | |
| NiCqiN=ceren_bakıcı_eren_bakıcı
şaRqı sözüN=Eğer bana ayıracak vaktin varsa Kendini savunacak gücün varsa Sende az da olsa gurur varsa Evde bekliyorum
Olmuyor böyle http://www.sozarsivi.com/demet+akalin
boş konuşmakla Bir kaç gün görüşüp sonra kaçmakla Doğruyu söyleyecek yüzün yoksa Gelme istemiyorum
Ne üzülür ne sıkılır Sadece birazcık düşünür Hemen yeni bir aşık bulunur Yerin çok çabuk doldurulur
Sevgilimi koluma takarım Bebekte üç beş tur atarım Olmadı bi de sinema yaparım Gördüğün gibi çok unutkanım
Hanqi şaRqı=bebek | |
|
t-u-g-c-e Yeni üye
Mesaj Sayısı : 2 Nerden? : ankara Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 04/11/08
| Konu: Geri: şaRqı sözü yaRışmaSı Salı Kas. 04, 2008 6:29 pm | |
| nicqin=t-u-g-c-e
Geçiyor günler yine benden habersiz Gidiyorum gidiyorum buralardan sensiz Resmini aldım karşıma ağlıyorum sessiz sessiz
Poyrazımdın yüreğimde esip durdun en derinde Yolcuydum son seferinde indirdin beni kayıp şehirde Bekliyorum seveceğim mevsim bahar geçsede
Gözlerime çizdim seni açmaya korkuyorum Büyümüyorum gözlerinde gittikçe küçülüyorum
Ne yağmurlar ne bulutlar yağdı içime sönmedi Senden başkasını sevmedim sevemedim Herseyi sildim gönlümden bir seni silemedim
hangı sarkı=gozlerıme cızdım senı | |
|
GulcinSiz_AsLa Normal üye
Mesaj Sayısı : 33 Nerden? : izmir Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : delii Kayıt tarihi : 25/09/08
| Konu: Geri: şaRqı sözü yaRışmaSı Çarş. Kas. 12, 2008 2:25 pm | |
| NiCqiN=GulcinSiz_AsLa
BIRAK BENİ
Bırak beni yeter aldattığın yeter bırak beni Deli ettin artık çek git bu nasıl sevgi Sen kendine aşıksın sen yalancısın Hatta sevişirken bile yabancısın Sen kimsin sen ne rahat insansın bırak Bırak benim için ne mümkün ayrılmak Ben ayrılamam sen ben bırak Seviyorum kahretsin Seviyorum elimde degil Çok seviyorum ah neden Yaşadığım en deli aşksın sen Çok istedim unutmak istedim esmer ellerini Gözlerini kokunu yanık tenini Bana dokunduğun anda hislerimi unutmadım Oysa sen bir yalancısın Sen kimsin sen ne rahat bırak bırak benim için ne mümkün ayrılmak Ben ayrılamam sen ben bırak Seviyorum kahretsin | |
|
..prenses.. Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 127 Yaş : 28 Nerden? : gulcinin saf temiz kalbinden Sitemizi beyandinmi? : evtt cokk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : gulcin delisi Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Geri: şaRqı sözü yaRışmaSı Cuma Nis. 24, 2009 8:23 am | |
| NiCqiN=..prenses..
şaRqı sözüN=Dur dur yavaş ol biraz Çekil geri dur biraz Evet seçtiğim sensin Hedefe kilitlendim Belki harika olur Elin tenimi bulur Yok yok o kadar değil Sınırı zorlama
Dur dur daha değil dur dur Sana olan aşkım herkesi kudurtur Önce beni anla olacak zamanla Bu sözüme sevinip, şımarıp, fazla yayma
Şimdi sokulda anlat Biraz kendini parlat Yok yok o kadar değil Sınırı zorlama Gördün hiçte zor değil Olur yaklaş ve eğil Yok yok o kadar değil Sınırı zorlama
Dur dur daha değil dur dur Sana olan aşkım herkesi kudurtur Önce beni anla olacak zamanla Bu sözüme sevinip, şımarıp, fazla yayma
Sana dur demem gerek Beni durdurmam gerek Şimdi söyle sence böyle olur mu Çok da takmamak gerek Geriye bakmamak gerek Şimdi söyle sence oldu mu
Fazla zorlama E hadi işine Dur dur daha değil dur dur Sana olan aşkım herkesi kudurtur Önce beni anla olacak zamanla Bu sözüme sevinip, şımarıp, fazla ya
Hanqi şaRqı=Dur Dur | |
|