| gülçine şarkı | |
|
+5gülçin_fanı SeNaa büşra ayz BuTteRfLYm_GüLoŞş_NaZ =EBGF= 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
=EBGF= Sadece GüLcnci
Mesaj Sayısı : 43 Nerden? : ankara Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SüpeR Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: gülçine şarkı Cuma Ara. 28, 2007 8:43 pm | |
| küçücüğüm heşeyim nolur çok uzaklara gitme gidersen öleceğim karanlığa döneceğimmm off!!
haykırmak istiyorumm dağlara taşlara aşkımı ayy ayy...
seni benim kadar seven bir başkasını bulamassın elynde değyl unutamazsınn!!
çok tatlısın güzelsin şekerci mi baban senin...
aşkınla yandım aşkınla yandım yandımda yandımda küllere döndüm..
çok tatlısın çok seni veren ALLAHa şükürler olsun çok ... | |
|
| |
BuTteRfLYm_GüLoŞş_NaZ Şeker_Admin
Mesaj Sayısı : 97 Nerden? : Gülçinin kalbininden Sitemizi beyandinmi? : Hemde çook,diyer üyeler ne düşünü?? Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : Yaramaz :D Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: gülçine şarkı C.tesi Ocak 05, 2008 11:19 pm | |
| çok güzelsin güzelsin çok şirinsin aslında sen benım birtanemsiiin gülçin! belki durup dururken yanıma gelince söğlediklerini anlamsız buldun oysa vaktin yoktu çünkü imza günündeydin gülçinimm gel gel sarışınım gel,gel jnm gülçinim gel,gel gel gün ışığım gel,gel çok karışığım gel | |
|
| |
büşra ayz Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 105 Nerden? : silivri den Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: gülçine şarkı Ptsi Nis. 21, 2008 5:11 pm | |
| çok şkersin tatlısın lolipop .güzelsin atlısınçok | |
|
| |
SeNaa Hepsi koliq
Mesaj Sayısı : 87 Nerden? : ankara Sitemizi beyandinmi? : evet Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : aşık Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: gülçine şarkı Perş. Nis. 24, 2008 2:20 pm | |
| sarı papağan unutkan şey seni.. | |
|
| |
gülçin_fanı Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 111 Nerden? : çok şeker sesi spr vs... Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : melek Kayıt tarihi : 04/07/08
| |
| |
kurukafa Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 30 Nerden? : evden Sitemizi beyandinmi? : ÇoOoOoOk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : deli Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: gülçine şarkı Ptsi Tem. 21, 2008 1:38 am | |
| BN gEl Gel sArIşInIm dMq İsTeOrUm!... | |
|
| |
büşra24 Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden? : İSTANBUL Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SEVİNÇLİ Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: gülçine şarkı Cuma Tem. 25, 2008 2:49 pm | |
| | |
|
| |
kurukafa Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 30 Nerden? : evden Sitemizi beyandinmi? : ÇoOoOoOk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : deli Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: gülçine şarkı C.tesi Tem. 26, 2008 10:20 pm | |
| SEnDe arMaAN eTSeYDin!!... | |
|
| |
büşra24 Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden? : İSTANBUL Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SEVİNÇLİ Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: gülçine şarkı Ptsi Tem. 28, 2008 9:48 pm | |
| | |
|
| |
kurukafa Süper moderatör
| Konu: Geri: gülçine şarkı Perş. Tem. 31, 2008 12:59 pm | |
| Nİe YHa kATıLıORUM siZE DEMeqlE O zmn Yorum YAZMasaYDıN!!... | |
|
| |
RoCq pRenSess! Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 221 Yaş : 29 Nerden? : bursa Sitemizi beyandinmi? : çOoOq Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : kopuq :D Kayıt tarihi : 12/08/08
| |
| |
..prenses.. Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 127 Yaş : 28 Nerden? : gulcinin saf temiz kalbinden Sitemizi beyandinmi? : evtt cokk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : gulcin delisi Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Geri: gülçine şarkı Cuma Nis. 24, 2009 5:53 pm | |
| ille de uğrunda ölmem gerek heder oldum aşkına bilerek kime özlem kimlere hasret seviyorum seni var bende yürek
ole gusel sarki soyleyislerin kirip dokupte dönüp özürlerin senin bu tavrı hallerinle bende ne fikir kaldı ne de cümle ya sen sev ya ben seveyim ya sen gel buraya ya ben mi geleyim sarki dediğin bir yerde bitiyor bitince acıtıyor
yine çoştu gönül akıyor sensizliği yakıyor sönmeden güvenmeden bir karar ver artık ya kal ya da kalll
ille de uğrunda ölmem gerek heder oldum aşkına bilerek kime özlem kimlere hasret seviyorum seni var bende yürek
hala her günüm gecemde seni anıyorum hala aynı heycan aşkla sana koşuyorum varsa aşkına evrim işte o benim
ole gusel sarki soyleyislerin kirip dokupte dönüp özürlerin senin bu tavrı hallerinle bende ne fikir kaldı ne de cümle ya sen sev ya ben seveyim ya sen gel buraya ya ben mi geleyim sarki dediğin bir yerde bitiyor bitince acıtıyor
yine çoştu gönül akıyor sensizliği yakıyor sönmeden güvenmeden bir karar ver artık ya kal ya da kalll Gul-ci-nimmm. | |
|
| |
| gülçine şarkı | |
|