| şokók şok içeri gir çok önemliiiiiiiii | |
|
+3NeSlİ qoLiqirL*! cemre_artist 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
cemre_artist Yeni üye
Mesaj Sayısı : 7 Nerden? : http://gruphepsifan.ch/forum/ Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : http://gruphepsifan.ch/forum/ Kayıt tarihi : 03/01/09
| Konu: şokók şok içeri gir çok önemliiiiiiiii C.tesi Ocak 03, 2009 4:24 pm | |
| | |
|
| |
qoLiqirL*! Güzel üye
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 31 Nerden? : Pc ßa$ınDan...xD [İst.!] Sitemizi beyandinmi? : Beenmesem üe oLmazdım.*! Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : DüşünceLi-Mudsuz Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: Geri: şokók şok içeri gir çok önemliiiiiiiii Paz Ocak 18, 2009 3:24 pm | |
| aDminLer iLqiLensin LütFen reKlam wr.! | |
|
| |
NeSlİ Yeni üye
Mesaj Sayısı : 13 Nerden? : istanbul www.gruphepsifan.ch Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : şeytanii Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: şokók şok içeri gir çok önemliiiiiiiii Paz Ocak 18, 2009 9:28 pm | |
| | |
|
| |
qoLiqirL*! Güzel üye
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 31 Nerden? : Pc ßa$ınDan...xD [İst.!] Sitemizi beyandinmi? : Beenmesem üe oLmazdım.*! Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : DüşünceLi-Mudsuz Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: Geri: şokók şok içeri gir çok önemliiiiiiiii Ptsi Ocak 19, 2009 5:44 pm | |
| | |
|
| |
NeSlİ Yeni üye
Mesaj Sayısı : 13 Nerden? : istanbul www.gruphepsifan.ch Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : şeytanii Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: şokók şok içeri gir çok önemliiiiiiiii Ptsi Ocak 19, 2009 6:30 pm | |
| Sen neye ne biçim ite diyorsun ya | |
|
| |
qoLiqirL*! Güzel üye
| Konu: Geri: şokók şok içeri gir çok önemliiiiiiiii Ptsi Ocak 19, 2009 8:43 pm | |
| Bu siteye diyorum hem senin sitene desem nolcak be kızım kendini ne sandın sen ben bu siteye diyorum adminler ilgilenmiyor sitede üye kalmıcak haberleri yok..! sende hem kurallara uymuyorsun hemde laf sölüyorsun hakkın mı var.!! | |
|
| |
NeSlİ Yeni üye
| Konu: Geri: şokók şok içeri gir çok önemliiiiiiiii Ptsi Ocak 19, 2009 9:15 pm | |
| Evet doğru ne biçim site Adminleri hiç ilgilenmiyor.Bizim sitemize desen nollucak bence düşünme bide üyeler böyle güzel siteye neden gelmicekki gelirler admin bunu engelleyemez bunu sende biliyorsun sende o''be' ler olmasa cümlen oluşmucak | |
|
| |
qoLiqirL*! Güzel üye
| Konu: Geri: şokók şok içeri gir çok önemliiiiiiiii Ptsi Ocak 19, 2009 9:25 pm | |
| Sen bnm yazma tarzıma karışamazsın bu 1 Snn sitenede derim hiç alakadar etmezsin bni anlıomusun sen bu da 2 | |
|
| |
NeSlİ Yeni üye
| Konu: Geri: şokók şok içeri gir çok önemliiiiiiiii Salı Ocak 20, 2009 10:41 am | |
| Ya sadece siteye sen mi giriyorsun | |
|
| |
qoLiqirL*! Güzel üye
| Konu: Geri: şokók şok içeri gir çok önemliiiiiiiii Salı Ocak 20, 2009 5:30 pm | |
| qaliba öyle benden başka kimse yok üye olduqumada pişman oldum zaten ..! | |
|
| |
cemre_artist Yeni üye
Mesaj Sayısı : 7 Nerden? : http://gruphepsifan.ch/forum/ Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : http://gruphepsifan.ch/forum/ Kayıt tarihi : 03/01/09
| Konu: Geri: şokók şok içeri gir çok önemliiiiiiiii Perş. Ocak 22, 2009 4:00 pm | |
| e ub siteye gel ğişman olma | |
|
| |
NeSlİ Yeni üye
| Konu: Geri: şokók şok içeri gir çok önemliiiiiiiii Perş. Ocak 22, 2009 8:13 pm | |
| Bencede site gayet güzel hem biz seni yanlız bırakmayız | |
|
| |
(=_sheker shey_=) Yeni üye
Mesaj Sayısı : 2 Nerden? : Pcen xD(İst) Sitemizi beyandinmi? : Çokkk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 13/03/09
| Konu: Geri: şokók şok içeri gir çok önemliiiiiiiii Cuma Mart 13, 2009 12:13 pm | |
| of ya her yer reklam dolu ben bu siteden gidiorummm | |
|
| |
GulcinSiz_AsLa Normal üye
Mesaj Sayısı : 33 Nerden? : izmir Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : delii Kayıt tarihi : 25/09/08
| Konu: Geri: şokók şok içeri gir çok önemliiiiiiiii Paz Mart 15, 2009 2:10 pm | |
| ya bi salq var sitede baqın | |
|
| |
Miss. Kemer Hepsi koliq
Mesaj Sayısı : 94 Nerden? : nereye.. Sitemizi beyandinmi? : beyanmek ne demek harika xdxd Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 31/03/09
| Konu: Geri: şokók şok içeri gir çok önemliiiiiiiii Cuma Nis. 10, 2009 9:10 pm | |
| ya yeter su uyeler engellensin banlasin offf yeterrr | |
|
| |
..prenses.. Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 127 Yaş : 28 Nerden? : gulcinin saf temiz kalbinden Sitemizi beyandinmi? : evtt cokk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : gulcin delisi Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Geri: şokók şok içeri gir çok önemliiiiiiiii Çarş. Nis. 29, 2009 4:11 pm | |
| bn siqildim artiq her qun qiriyorum ama en son yazilan msj benimki | |
|
| |
| şokók şok içeri gir çok önemliiiiiiiii | |
|