| önemli bütün herkez baksınnnnnnnnn | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
cemre_artist Yeni üye
Mesaj Sayısı : 7 Nerden? : http://gruphepsifan.ch/forum/ Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : http://gruphepsifan.ch/forum/ Kayıt tarihi : 03/01/09
| Konu: önemli bütün herkez baksınnnnnnnnn C.tesi Ocak 03, 2009 4:26 pm | |
| | |
|
| |
qoLiqirL*! Güzel üye
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 31 Nerden? : Pc ßa$ınDan...xD [İst.!] Sitemizi beyandinmi? : Beenmesem üe oLmazdım.*! Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : DüşünceLi-Mudsuz Kayıt tarihi : 16/01/09
| |
| |
NeSlİ Yeni üye
Mesaj Sayısı : 13 Nerden? : istanbul www.gruphepsifan.ch Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : şeytanii Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: önemli bütün herkez baksınnnnnnnnn Paz Ocak 18, 2009 9:26 pm | |
| Yasak ama iyi birşey çok güzel bir site o bence üye olun mutlu olun....http://gruphepsifan.ch/forum/ | |
|
| |
qoLiqirL*! Güzel üye
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 31 Nerden? : Pc ßa$ınDan...xD [İst.!] Sitemizi beyandinmi? : Beenmesem üe oLmazdım.*! Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : DüşünceLi-Mudsuz Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: Geri: önemli bütün herkez baksınnnnnnnnn Ptsi Ocak 19, 2009 5:45 pm | |
| Baktım beenmedim olmıcam ... | |
|
| |
NeSlİ Yeni üye
Mesaj Sayısı : 13 Nerden? : istanbul www.gruphepsifan.ch Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : şeytanii Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: önemli bütün herkez baksınnnnnnnnn Ptsi Ocak 19, 2009 6:34 pm | |
| Olmazsan olmaz illa olcan diye birşey yok.Zaten bunca lafta sonra üye oluran iyi olmaz sen beğenmedin diye herkes beğenmez diye birşey yok. | |
|
| |
qoLiqirL*! Güzel üye
| Konu: Geri: önemli bütün herkez baksınnnnnnnnn Ptsi Ocak 19, 2009 8:47 pm | |
| Ay sen ne biçim birisin kızım ya hem kurallara uymayıp reklam yapıyorsun her yerde hemde laf sölüyorsun hakkın varsa konuş hakkın yoksa sonsuza kadar sus Sen..!
Hem ben olmam dersem olmam ne diye kararımdan döniim beensem burda diil snn sitende olurdum ..! | |
|
| |
NeSlİ Yeni üye
| Konu: Geri: önemli bütün herkez baksınnnnnnnnn Ptsi Ocak 19, 2009 9:26 pm | |
| Kurallara uymuyorum diye susmam gerekmiyor.Hem sen niye karışıyorsunben ve sitemizdeki üyereklam yapmış ya üye ol yada olma ilgilendirmez beni admin verir cezayı biter gider olayı büyüten sensin.. | |
|
| |
qoLiqirL*! Güzel üye
| |
| |
NeSlİ Yeni üye
| Konu: Geri: önemli bütün herkez baksınnnnnnnnn Salı Ocak 20, 2009 10:38 am | |
| Ya senle kavga etmek zaman kaybılığı | |
|
| |
qoLiqirL*! Güzel üye
| Konu: Geri: önemli bütün herkez baksınnnnnnnnn Salı Ocak 20, 2009 2:06 pm | |
| Sen önce türkçeyi doğru kullanmayı öğren sonra gel burda tartış..!! | |
|
| |
NeSlİ Yeni üye
| Konu: Geri: önemli bütün herkez baksınnnnnnnnn Perş. Ocak 22, 2009 9:39 pm | |
| | |
|
| |
Miss. Kemer Hepsi koliq
Mesaj Sayısı : 94 Nerden? : nereye.. Sitemizi beyandinmi? : beyanmek ne demek harika xdxd Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 31/03/09
| Konu: Geri: önemli bütün herkez baksınnnnnnnnn Cuma Nis. 10, 2009 9:07 pm | |
| nesli dogru duzgun konus uyelerle tartisma tamam mi | |
|
| |
cemre&emre Çalışkan üye
Mesaj Sayısı : 63 Nerden? : ankara sen ? Sitemizi beyandinmi? : çooooooooooooooookkkkk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : hiperaktif,maskot,neşeli,komik Kayıt tarihi : 23/06/09
| Konu: Geri: önemli bütün herkez baksınnnnnnnnn C.tesi Haz. 27, 2009 6:16 pm | |
| yha reklam yapıo banlayın mod lar adminler | |
|
| |
| önemli bütün herkez baksınnnnnnnnn | |
|