BuTteRfLYm_GüLoŞş_NaZ Şeker_Admin
Mesaj Sayısı : 97 Nerden? : Gülçinin kalbininden Sitemizi beyandinmi? : Hemde çook,diyer üyeler ne düşünü?? Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : Yaramaz :D Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Aşk sakızı C.tesi Ocak 05, 2008 11:48 pm | |
| Seni sildim telefon defterimden Adının üstünü hep karaladım Yüzünü görmekten çok sıkıldım Nereye gitsem peşimdesin sen
Üf üf sıktın artık Sabrımı taşırdın artık Sakız gibi yapıştın da Tadını kaçırdın artık
Üf yeter üf üf yeter Yoksa sen aşk sakızı mısın?
Ayrıldık sana anlatamadım Kaçtım kaçtım kurtulamadım Bir türlü silemedin aklından Bıktırdın düşemedin yakamdan Aşk sakızı mısın?...
Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)... Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)... Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)... Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)...
Aşk sakızı mısın?
Ayrıldık sana anlatamadım Kaçtım kaçtım kurtulamadım Bir türlü silemedin aklından Bıktırdın düşemedin yakamdan Aşk sakızı mısın?... 3x
aşk sakızı mısın? | |
|
büşra ayz Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 105 Nerden? : silivri den Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Aşk sakızı Ptsi Nis. 21, 2008 2:23 pm | |
| | |
|
SeNaa Hepsi koliq
Mesaj Sayısı : 87 Nerden? : ankara Sitemizi beyandinmi? : evet Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : aşık Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Aşk sakızı Perş. Nis. 24, 2008 2:28 pm | |
| | |
|
gülçin_fanı Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 111 Nerden? : çok şeker sesi spr vs... Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : melek Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Aşk sakızı Cuma Tem. 04, 2008 8:37 pm | |
| | |
|
kurukafa Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 30 Nerden? : evden Sitemizi beyandinmi? : ÇoOoOoOk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : deli Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Aşk sakızı Çarş. Tem. 23, 2008 2:47 pm | |
| sAoL cNm!!..çOoOoqqqq SeFerİm!!... | |
|
büşra24 Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden? : İSTANBUL Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SEVİNÇLİ Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Aşk sakızı Çarş. Tem. 23, 2008 2:47 pm | |
| | |
|
RoCq pRenSess! Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 221 Yaş : 29 Nerden? : bursa Sitemizi beyandinmi? : çOoOq Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : kopuq :D Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: Aşk sakızı Perş. Ağus. 14, 2008 4:24 pm | |
| saoL eNn sevDiim şaRqıLarDn ßiri | |
|