BuTteRfLYm_GüLoŞş_NaZ Şeker_Admin
Mesaj Sayısı : 97 Nerden? : Gülçinin kalbininden Sitemizi beyandinmi? : Hemde çook,diyer üyeler ne düşünü?? Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : Yaramaz :D Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Bakalım C.tesi Ocak 05, 2008 11:48 pm | |
| Bunu yapma Bunu bana yapma...
Bakalım seni kim kim Sevecekmiş böyle Zor bulursun biraz,biraaz Yerime seni kim kim Çekecekmiş söyle Aranırsın biraz,ara biraaz
Bardak doldu,sabrım taştı Şansın bitti,bekleme Vaktin doldu aşkım bitti Senden geçti bekleme Bardak doldu,sabrım taştı Şansın bitti,bekleme Vaktin doldu aşkım bitti bekleme
Bunu yapma Bunu bana yapma...
Bakalım seni kim kim Dinleyecek böyle Konuşursun daha Bakalım yüzüne kim kim Gülecek böyle Dolanırsın daha
Bardak doldu,sabrım taştı Şansın bitti,bekleme Vaktin doldu aşkım bitti Senden geçti bekleme Bardak doldu,sabrım taştı Şansın bitti,bekleme Vaktin doldu aşkım bitti bekleme
Bunu yapma Bunu bana yapma... | |
|
büşra ayz Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 105 Nerden? : silivri den Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Bakalım Ptsi Nis. 21, 2008 2:23 pm | |
| | |
|
SeNaa Hepsi koliq
Mesaj Sayısı : 87 Nerden? : ankara Sitemizi beyandinmi? : evet Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : aşık Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Bakalım Perş. Nis. 24, 2008 2:29 pm | |
| | |
|
gülçin_fanı Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 111 Nerden? : çok şeker sesi spr vs... Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : melek Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Bakalım Cuma Tem. 04, 2008 8:36 pm | |
| | |
|
kurukafa Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 30 Nerden? : evden Sitemizi beyandinmi? : ÇoOoOoOk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : deli Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Bakalım Çarş. Tem. 23, 2008 2:47 pm | |
| | |
|
büşra24 Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden? : İSTANBUL Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SEVİNÇLİ Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Bakalım Çarş. Tem. 23, 2008 2:50 pm | |
| | |
|