BuTteRfLYm_GüLoŞş_NaZ Şeker_Admin
Mesaj Sayısı : 97 Nerden? : Gülçinin kalbininden Sitemizi beyandinmi? : Hemde çook,diyer üyeler ne düşünü?? Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : Yaramaz :D Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Hanimiş Paz Ocak 06, 2008 12:25 am | |
| Oda bir gün büyüyecek Tıpış tıpış yürüyecek Oda bir gün büyüyecek Sevmesini öğrenecek
Vah vah hanimiş benim koca bebeğim Uyusunda büyüsün adam olsun görelim
İstediğin her şey ayağına gelmez Ağlamayan bebeğe kimse mama vermez
Annene hiç benziyor mu? Dön yüzüme iyice bak Ruh yaşımız tutmuyor Yetti seni pışpışlamak
Oda bir gün büyüyecek Tıpış tıpış yürüyecek Oda bir gün büyüyecek Sevmesini öğrenecek
Vah vah hanimiş benim koca bebeğim Uyusunda büyüsün adam olsun görelim
İstediği herşey ayağına gelmez Ağlamayan bebeğe kimse mama vermez
Annene hiç benziyor mu Dön yüzüme iyice bak Ruh yaşımız tutmuyor Yetti seni pışpışlamak
Ah bir anlayabilsem senden ne istediğimi Sana güvenebilsem Ah bir inanabilsem Kendi kanatlarınla uçmayı artık öğren Ahh anlayabilsen
Nakarat (ye ye)
Aşk senden birkaç adım uzak Önünde çok yol var daha aşılacak Gittiğin her yerde elini tutacak Birini bulmazsan işin zor olacak
Nakarat... | |
|
büşra ayz Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 105 Nerden? : silivri den Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Hanimiş Ptsi Nis. 21, 2008 2:21 pm | |
| | |
|
gülçin_fanı Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 111 Nerden? : çok şeker sesi spr vs... Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : melek Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Hanimiş C.tesi Tem. 05, 2008 8:25 am | |
| | |
|
kurukafa Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 30 Nerden? : evden Sitemizi beyandinmi? : ÇoOoOoOk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : deli Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Hanimiş Çarş. Tem. 23, 2008 2:25 pm | |
| sAoL cNm!!..çOoOoOoOoOoOoqqq SeFerİm!!!... | |
|
büşra24 Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden? : İSTANBUL Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SEVİNÇLİ Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Hanimiş Çarş. Tem. 23, 2008 2:55 pm | |
| | |
|
RoCq pRenSess! Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 221 Yaş : 29 Nerden? : bursa Sitemizi beyandinmi? : çOoOq Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : kopuq :D Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: Hanimiş Çarş. Ağus. 13, 2008 11:57 pm | |
| | |
|