BuTteRfLYm_GüLoŞş_NaZ Şeker_Admin
Mesaj Sayısı : 97 Nerden? : Gülçinin kalbininden Sitemizi beyandinmi? : Hemde çook,diyer üyeler ne düşünü?? Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : Yaramaz :D Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Kaç yıl geçti aradan Paz Ocak 06, 2008 12:27 am | |
| Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı 2x
Nolur sormasınlar bana Nolur söyletmesinler derdimi Saklarım ben onu kendime Yerim kendi kendimi
Akıyorsa yaşlar gözümden dinmiyorsa bitürlü gece gündüz karardıysa bütün dünyam Vardır elbet bir sebebi
Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı 4x
Benim bütün derdim özlem Biliyorum kavuşur böyle seven Biz bir elmanın iki yarısıyız O en çok sevdiğim ve ben
Akıyorsa yaşlar gözümden dinmiyorsa bitürlü gece gündüz karardıysa bütün dünyam Vardır elbet bir sebebi
Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı 4x | |
|
büşra ayz Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 105 Nerden? : silivri den Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Kaç yıl geçti aradan Ptsi Nis. 21, 2008 2:20 pm | |
| | |
|
gülçin_fanı Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 111 Nerden? : çok şeker sesi spr vs... Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : melek Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Kaç yıl geçti aradan C.tesi Tem. 05, 2008 8:37 am | |
| | |
|
kurukafa Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 30 Nerden? : evden Sitemizi beyandinmi? : ÇoOoOoOk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : deli Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Kaç yıl geçti aradan Çarş. Tem. 23, 2008 2:24 pm | |
| | |
|
büşra24 Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden? : İSTANBUL Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SEVİNÇLİ Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Kaç yıl geçti aradan Çarş. Tem. 23, 2008 2:57 pm | |
| | |
|
RoCq pRenSess! Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 221 Yaş : 29 Nerden? : bursa Sitemizi beyandinmi? : çOoOq Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : kopuq :D Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: Kaç yıl geçti aradan Çarş. Ağus. 13, 2008 11:55 pm | |
| | |
|
melisa_cemre Yeni üye
Mesaj Sayısı : 7 Nerden? : Antalya Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : çılgın Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Kaç yıl geçti aradan Ptsi Eyl. 29, 2008 2:25 pm | |
| | |
|