ღнєρѕι ƒαη ¢ℓυвღ (¯`•._.•єภ ๒üאüк ђєקรเ Ŧคภ ςlย๒'ย!•._.•´¯ ) |
|
| Olmaz oğlan | |
|
+3gülçin_fanı büşra ayz BuTteRfLYm_GüLoŞş_NaZ 7 posters | Yazar | Mesaj |
---|
BuTteRfLYm_GüLoŞş_NaZ Şeker_Admin
Mesaj Sayısı : 97 Nerden? : Gülçinin kalbininden Sitemizi beyandinmi? : Hemde çook,diyer üyeler ne düşünü?? Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : Yaramaz :D Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Olmaz oğlan Paz Ocak 06, 2008 12:32 am | |
| Amanın da amanın kim gelmiş Eski sevgilim gelmiş Sütü sıcak içmiş belli Gezmiş görmüş öğrenmiş
Tok evin aç kedisi Aferinin delisi Ben seni nazlatamam Bulunur yenileri Ağa takılır biri Ben seni paslatamam
İyi kötü hoşsun hala Buralarda harcanma İyi kötü hoşsun hala Buralarda paslanma
Hiç bana bakma olmaz oğlan Sen kendine ısmarlan Hiç bana bakma olmaz oğlan Başkasına yuvarlan
E hadi canım hadi ama dışarı Hayat işte cızz yapıyor adamı İyi kötü hoşsun hala Buralarda harcanma
E hadi canım hadi ama dışarı Hayat işte cıss yapıyor adamı İyi kötü hoşsun hala Buralarda paslanma
Sen beni sevdiğine inandırma Sen önce kendini inandır Ben sevilmeyen biri değilim ki Anlatıyorsun yıllardır
Hiç bana bakma olmaz oğlan Sen kendine ısmarlan Hiç bana bakma olmaz oğlan Başkasına yuvarlan | |
| | | büşra ayz Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 105 Nerden? : silivri den Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Olmaz oğlan Ptsi Nis. 21, 2008 2:18 pm | |
| | |
| | | gülçin_fanı Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 111 Nerden? : çok şeker sesi spr vs... Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : melek Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Olmaz oğlan C.tesi Tem. 05, 2008 8:50 am | |
| | |
| | | yasemin_gülay Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 120 Nerden? : yaseminin kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : çılgın Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: Olmaz oğlan Perş. Tem. 17, 2008 11:56 am | |
| | |
| | | kurukafa Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 30 Nerden? : evden Sitemizi beyandinmi? : ÇoOoOoOk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : deli Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Olmaz oğlan Çarş. Tem. 23, 2008 2:21 pm | |
| | |
| | | büşra24 Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden? : İSTANBUL Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SEVİNÇLİ Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Olmaz oğlan Çarş. Tem. 23, 2008 3:03 pm | |
| | |
| | | RoCq pRenSess! Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 221 Yaş : 29 Nerden? : bursa Sitemizi beyandinmi? : çOoOq Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : kopuq :D Kayıt tarihi : 12/08/08
| | | | | Olmaz oğlan | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|