BuTteRfLYm_GüLoŞş_NaZ Şeker_Admin
Mesaj Sayısı : 97 Nerden? : Gülçinin kalbininden Sitemizi beyandinmi? : Hemde çook,diyer üyeler ne düşünü?? Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : Yaramaz :D Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Olta Paz Ocak 06, 2008 12:39 am | |
| Hersey çok çabuk oluyor Dur kalk dur kalk hep çabuk oluyor Insanlar kal...kala kala Balik balik bak takildin oltaya Ahh canin aciyor.
Ohh her sey çok çabuk oluyor Dur kalk dur kalk hep çabuk oluyor Insanlar kal...kala kala Balik balik bak takildin oltaya Ahh canin aciyor.
Yetti yahu ölmek daha mi zor Iki yaka düsman birlesmiyor Samanini buldum seyran nerde Davulun sesi tam dibimde.
Yetti yahuuu ölmek daha mi zor Iki yaka düsman birlesmiyor Samanini buldum seyran nerde Davulun sesi tam dibimde.
Ohh hersey çok çabuk oluyor Dur kalk dur kalk hep çabuk oluyor Insanlar kal...kala kala Balik balik bak takildin oltaya Aaaa aaa Ahh canin aciyor.
Suç gibi kala kaldik sonunda Dünya hali bu kimin umrunda Sabirla kuru olmuyor helva Derdim böyle,kime niye söyle.
Suç gibi kala kaldik sonunda Dünya hali bu kimin umrunda Sabirla kuru olmuyor helva Kime niye söyle,derdim böyle
Ohh her sey çok çabuk oluyor Dur kalk dur kalk hep çabuk oluyor Insanlar kal...kala kala Balik balik bak takildin oltaya Aaaa aaa Ahh canin aciyor.
Ahh canin aciyor Canin aciyor Ahh canin aciyor Canin aciyor. | |
|
büşra ayz Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 105 Nerden? : silivri den Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Olta Ptsi Nis. 21, 2008 2:17 pm | |
| | |
|
gülçin_fanı Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 111 Nerden? : çok şeker sesi spr vs... Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : melek Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Olta C.tesi Tem. 05, 2008 8:51 am | |
| | |
|
kurukafa Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 30 Nerden? : evden Sitemizi beyandinmi? : ÇoOoOoOk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : deli Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Olta Çarş. Tem. 23, 2008 2:22 pm | |
| | |
|
büşra24 Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden? : İSTANBUL Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SEVİNÇLİ Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Olta Çarş. Tem. 23, 2008 3:00 pm | |
| | |
|
RoCq pRenSess! Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 221 Yaş : 29 Nerden? : bursa Sitemizi beyandinmi? : çOoOq Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : kopuq :D Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: Olta Çarş. Ağus. 13, 2008 11:52 pm | |
| | |
|