BuTteRfLYm_GüLoŞş_NaZ Şeker_Admin
Mesaj Sayısı : 97 Nerden? : Gülçinin kalbininden Sitemizi beyandinmi? : Hemde çook,diyer üyeler ne düşünü?? Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : Yaramaz :D Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Özgür değilim Paz Ocak 06, 2008 12:40 am | |
| Ben özgür degilim hic olmadim (3x)
Ben özgür degilim degilim nasil olsaydim kredi kartimin borcu vardi. yani özgürlük bu.
Özgürlükmü? kimmis özgür? Az bileni gezdirir, cok duyani bezdirir. Her manada ucmaktirki gel gör kuslarin biri yok.
Özgürlükmü? kimmis özgür? Az bileni inandirirda, cok duyani güldürür pek. Her manada yalnizliktir Gel gör reklam bu ucmuyor.
Papaganlar hep konusur, sahibinin yalancisi. E her kanatla uculmazki, bazisiyla hep düsersin.
Ben özgür degilim, hic olmadim. Ben tutsak değilim, hiç olmadım. Ben üzgün değilim, çok ağladım. Ben özgür değilim ,nasıl olsaydım Kredi kartımın borcunu ödedim ÖZGÜRLÜK BU!!! | |
|
büşra ayz Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 105 Nerden? : silivri den Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Özgür değilim Ptsi Nis. 21, 2008 2:17 pm | |
| | |
|
gülçin_fanı Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 111 Nerden? : çok şeker sesi spr vs... Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : melek Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Özgür değilim C.tesi Tem. 05, 2008 8:54 am | |
| | |
|
kurukafa Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 30 Nerden? : evden Sitemizi beyandinmi? : ÇoOoOoOk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : deli Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Özgür değilim Çarş. Tem. 23, 2008 2:22 pm | |
| | |
|
büşra24 Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden? : İSTANBUL Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SEVİNÇLİ Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Özgür değilim Çarş. Tem. 23, 2008 3:01 pm | |
| | |
|
RoCq pRenSess! Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 221 Yaş : 29 Nerden? : bursa Sitemizi beyandinmi? : çOoOq Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : kopuq :D Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: Özgür değilim Çarş. Ağus. 13, 2008 11:51 pm | |
| | |
|