| Moderatör alımları | |
|
+13Elif_Cemre[CK] püftiRik ceren_bakıcı_eren_bakıcı RoCq pRenSess! cemreDİLAyoshy erenvegülgün büşra24 kurukafa RocK! gülçin_fanı yasemin_gülay büşra ayz BuTteRfLYm_GüLoŞş_NaZ 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
BuTteRfLYm_GüLoŞş_NaZ Şeker_Admin
Mesaj Sayısı : 97 Nerden? : Gülçinin kalbininden Sitemizi beyandinmi? : Hemde çook,diyer üyeler ne düşünü?? Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : Yaramaz :D Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Moderatör alımları Paz Ara. 23, 2007 6:44 pm | |
| Adınız- Nickiniz- Deneyim- Yaşınız- Kaç tane mesajınız var(bilmiyorum diye yazmayın)- Sitemizi nasıl buldunuz- Siteniz varsa kaç tane var- Nerelere mod olmak istiyorsun-
Not:Moderatör olmak için en az 50 mesajınız olması gerek | |
|
| |
büşra ayz Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 105 Nerden? : silivri den Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Moderatör alımları C.tesi Nis. 19, 2008 6:08 pm | |
| Adınız-büşra Nickiniz-büşra ayz Deneyim-1 sitede moderötör Yaşınız-12 Kaç tane mesajınız var(bilmiyorum diye yazmayın)-114 en az 50 yazıyo Sitemizi nasıl buldunuz-spr bomba Siteniz varsa kaç tane var-yok Nerelere mod olmak istiyorsun-siz karar verin ama gzl bir yer olsun neresi olduğunu buraya yzrsanız svnirim ama ben yinede bişi söyliyim yarışmalr olabilir siz bilirsiniz yine
En son büşra ayz tarafından Ptsi Nis. 21, 2008 8:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|
| |
büşra ayz Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 105 Nerden? : silivri den Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Moderatör alımları C.tesi Nis. 19, 2008 6:11 pm | |
| kimse girmiyomu bu siteye kaç günden beri yanıt bekliyorum ama sonsuza kadar da olsa beklicemmmm | |
|
| |
yasemin_gülay Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 120 Nerden? : yaseminin kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : çılgın Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: Moderatör alımları Paz Haz. 22, 2008 7:36 pm | |
| Adınız-gülay Nickiniz-yasemin_gülay Deneyim-1 sitede moderötör: Yaşınız-12 Kaç tane mesajınız var(bilmiyorum diye yazmayın)-52 Sitemizi nasıl buldunuz-çok iyi Siteniz varsa kaç tane var-4 Nerelere mod olmak istiyorsun-yoshy bölümüne birde grup hepsi resimler ya nolurr yap buradada olayım :d | |
|
| |
gülçin_fanı Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 111 Nerden? : çok şeker sesi spr vs... Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : melek Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Moderatör alımları Cuma Tem. 04, 2008 8:39 pm | |
| Adınız-pelin Nickiniz-gülçin_fanı Deneyim-2 sitede mod.(birinde süper mod diğerinde mod.) Yaşınız-12 Kaç tane mesajınız var(bilmiyorum diye yazmayın):şuan 100 Sitemizi nasıl buldunuz-sprrr Siteniz varsa kaç tane var-yoq Nerelere mod olmak istiyorsun:farketmez. | |
|
| |
RocK! Gülçinci Admin
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 29 Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : (mutlu,sevinçli,...) Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Moderatör alımları Çarş. Tem. 16, 2008 11:35 am | |
| - büşra ayz demiş ki:
- Adınız-büşra
Nickiniz-büşra ayz Deneyim-1 sitede moderötör Yaşınız-12 Kaç tane mesajınız var(bilmiyorum diye yazmayın)-114 en az 50 yazıyo Sitemizi nasıl buldunuz-spr bomba Siteniz varsa kaç tane var-yok Nerelere mod olmak istiyorsun-siz karar verin ama gzl bir yer olsun neresi olduğunu buraya yzrsanız svnirim ama ben yinede bişi söyliyim yarışmalr olabilir siz bilirsiniz yine jnm siteye 3 aydır girmiorsun seni mod yapamam bu yüzden | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 120 Nerden? : yaseminin kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : çılgın Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: Moderatör alımları Çarş. Tem. 16, 2008 3:42 pm | |
| saolll cnm beni mod yapmışsın çok teşekkürler | |
|
| |
RocK! Gülçinci Admin
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 29 Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : (mutlu,sevinçli,...) Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Moderatör alımları Cuma Tem. 18, 2008 9:30 am | |
| cnm böyle gidersen seni süper mod yapacam | |
|
| |
kurukafa Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 30 Nerden? : evden Sitemizi beyandinmi? : ÇoOoOoOk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : deli Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Moderatör alımları Ptsi Tem. 21, 2008 1:06 am | |
| yhA ArKaDaŞLaR Bn Bi sOrU SoRmAq İsTiOrUm sÜpEr MOdMu İİ mOdErAtÖrMÜ ii yEnİyİmDe hOş gÖrÜn!!..(A) (A) (A) (A) | |
|
| |
RocK! Gülçinci Admin
| Konu: Geri: Moderatör alımları Ptsi Tem. 21, 2008 6:17 am | |
| siteyLe iLqilenler modaretör oluyor siteyle dahda ilgilenenler süper modaretör oluyor | |
|
| |
büşra24 Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden? : İSTANBUL Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SEVİNÇLİ Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Moderatör alımları Ptsi Tem. 21, 2008 2:02 pm | |
| cnm beni moderötör yaptında ben süper moderötör olmak istiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Moderatör alımları Ptsi Tem. 21, 2008 3:41 pm | |
| cnm ama ben süper Moderatörüm | |
|
| |
kurukafa Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 30 Nerden? : evden Sitemizi beyandinmi? : ÇoOoOoOk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : deli Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Moderatör alımları Çarş. Tem. 23, 2008 2:08 pm | |
| Adınız-AYLİN Nickiniz-KURUKAFA Deneyim-2 SİTEDE MODERATÖR Yaşınız-13 Kaç tane mesajınız var-160 Sitemizi nasıl buldunuz-HARİqA Siteniz varsa kaç tane var-YOq Nerelere mod olmak istiyorsun-FARKETMEZ
En son kurukafa tarafından Perş. Tem. 24, 2008 11:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
kurukafa Süper moderatör
| Konu: Geri: Moderatör alımları Perş. Tem. 24, 2008 11:57 pm | |
| | |
|
| |
RocK! Gülçinci Admin
| Konu: Geri: Moderatör alımları Cuma Tem. 25, 2008 7:41 pm | |
| büşra24 Canım siteyLe biRaz daha ilqiLenmen Lazım Bitanem
kurukafa Seni Eren BöLümü Modu yapıoRum Canım | |
|
| |
kurukafa Süper moderatör
| Konu: Geri: Moderatör alımları C.tesi Tem. 26, 2008 10:01 am | |
| | |
|
| |
büşra24 Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden? : İSTANBUL Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : SEVİNÇLİ Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Moderatör alımları Ptsi Tem. 28, 2008 3:57 pm | |
| | |
|
| |
erenvegülgün Moderatör
Mesaj Sayısı : 86 Nerden? : kocaeli Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Moderatör alımları C.tesi Ağus. 02, 2008 3:01 pm | |
| Adınız:gülgün Nickiniz:erenvegülgün Deneyim:1 sitede adminlik Yaşınız.:15 Kaç tane mesajınız var:50 Sitemizi nasıl buldunuz:çok güzel Siteniz varsa kaç tane var.yok Nerelere mod olmak istiyorsun:farketmez | |
|
| |
RocK! Gülçinci Admin
| Konu: Geri: Moderatör alımları C.tesi Ağus. 02, 2008 6:49 pm | |
| Hoş qeLdiniz Bölümü Modu yapıorum jnm seni | |
|
| |
erenvegülgün Moderatör
Mesaj Sayısı : 86 Nerden? : kocaeli Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Moderatör alımları Ptsi Ağus. 04, 2008 7:02 am | |
| - RocK! demiş ki:
- Hoş qeLdiniz Bölümü Modu yapıorum jnm seni
SAOL | |
|
| |
gülçin_fanı Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 111 Nerden? : çok şeker sesi spr vs... Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : melek Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Moderatör alımları Perş. Ağus. 07, 2008 1:28 pm | |
| Adınız-pelin Nickiniz-gülçin_fanı Deneyim-2 sitede mod.(birinde süper mod diğerinde mod.)bir sitede admin Yaşınız-12 Kaç tane mesajınız var(bilmiyorum diye yazmayın):şuan 110 Sitemizi nasıl buldunuz-sprrr Siteniz varsa kaç tane var-yok Nerelere mod olmak istiyorsun:farketmez. | |
|
| |
cemreDİLAyoshy Şeker_Admin
Mesaj Sayısı : 71 Nerden? : Cemrenin melek kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : tembel Kayıt tarihi : 09/08/08
| Konu: Geri: Moderatör alımları Ptsi Ağus. 11, 2008 3:30 pm | |
| Adınız-dila Nickiniz-cemeDİLAyoshy Deneyim-5adminlik 6co-adminlik 8modluk Yaşınız-12 Kaç tane mesajınız var-31 Sitemizi nasıl buldunuz-harika müthiş şahane Siteniz varsa kaç tane var-6 tane var Nerelere mod olmak istiyorsun-cemrenin olduğu ve heryere | |
|
| |
RoCq pRenSess! Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 221 Yaş : 29 Nerden? : bursa Sitemizi beyandinmi? : çOoOq Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : kopuq :D Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: Moderatör alımları Çarş. Ağus. 13, 2008 4:37 pm | |
| Adınız-Pelin Nickiniz-RoCq PrenSess! Deneyim-1 tane mod 1 tane süper mod Yaşınız-13 Kaç tane mesajınız var(bilmiyorum diye yazmayın)-202 Sitemizi nasıl buldunuz-hariqaaa Siteniz varsa kaç tane var-yoq Nerelere mod olmak istiyorsun-oyunlar, yarışmalar vede yoshy
| |
|
| |
ceren_bakıcı_eren_bakıcı Güzel üye
Mesaj Sayısı : 43 Nerden? : eroşumun kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : düşünceli Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: Moderatör alımları Çarş. Ağus. 27, 2008 9:11 pm | |
| ya nsl resim konuluyo bana biriniz yardım edin | |
|
| |
ceren_bakıcı_eren_bakıcı Güzel üye
Mesaj Sayısı : 43 Nerden? : eroşumun kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : düşünceli Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: Moderatör alımları Çarş. Ağus. 27, 2008 10:11 pm | |
| Adınız-ceren Nickiniz-ceren_bakıcı_eren_bakıcı Deneyim-yok (ama beni kabuletmezseniz ben ilkini nerede yapıcam) Yaşınız-11 Kaç tane mesajınız var(bilmiyorum diye yazmayın)-6 Sitemizi nasıl buldunuz-süper değil mühteşem ötesi Siteniz varsa kaç tane var-yok Nerelere mod olmak istiyorsun-erenle ilgili yerlere | |
|
| |
| Moderatör alımları | |
|