| Moderatör alımları | |
|
+13Elif_Cemre[CK] püftiRik ceren_bakıcı_eren_bakıcı RoCq pRenSess! cemreDİLAyoshy erenvegülgün büşra24 kurukafa RocK! gülçin_fanı yasemin_gülay büşra ayz BuTteRfLYm_GüLoŞş_NaZ 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ceren_bakıcı_eren_bakıcı Güzel üye
Mesaj Sayısı : 43 Nerden? : eroşumun kalbinden Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : düşünceli Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: Moderatör alımları Çarş. Ağus. 27, 2008 10:12 pm | |
| | |
|
| |
RocK! Gülçinci Admin
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 29 Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : (mutlu,sevinçli,...) Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Moderatör alımları Perş. Eyl. 25, 2008 8:30 am | |
| bu hafta kim sürekLi girerse onLarı modaretör yapacam | |
|
| |
püftiRik Yeni üye
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 28 Nerden? : cebinden Sitemizi beyandinmi? : evetttt :) Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : deLi Kayıt tarihi : 20/11/08
| Konu: Geri: Moderatör alımları Çarş. Kas. 26, 2008 7:53 pm | |
| Adınız-özqe Nickiniz-püftiRik Deneyim-biR süRü sitede Yaşınız-12 Kaç tane mesajınız var(bilmiyorum diye yazmayın)-7 Sitemizi nasıl buldunuz-güzeLL <3 Siteniz varsa kaç tane var-2 Nerelere mod olmak istiyorsun-imzaviLeR y ada foRumla iLgiLi böLümler | |
|
| |
Elif_Cemre[CK] Yeni üye
Mesaj Sayısı : 1 Nerden? : SaNaNe xD Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : aşık Kayıt tarihi : 13/01/09
| Konu: Geri: Moderatör alımları Salı Ocak 13, 2009 10:42 am | |
| Adınız-elif Nickiniz-Elif_Cemre[CK] Deneyim-türkiyenin en büyük hepsi portalında co adminlik Yaşınız-13 Kaç tane mesajınız var-şu an hiç yoq sayılır ama ilerleyen zamanlarda 100ü aşıcak emin olun Sitemizi nasıl buldunuz-harika Siteniz varsa kaç tane var-bi siteye ortağım Nerelere mod olmak istiyorsun-grup hepsi resimler bölümüne | |
|
| |
qoLiqirL*! Güzel üye
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 31 Nerden? : Pc ßa$ınDan...xD [İst.!] Sitemizi beyandinmi? : Beenmesem üe oLmazdım.*! Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : DüşünceLi-Mudsuz Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: Geri: Moderatör alımları Cuma Ocak 16, 2009 8:09 pm | |
| Adınız-Kıvılcım Nickiniz-qoLiqirL*.! Deneyim-Çook var. 5 adminLik.modLuk vb. de aynı şekiLde Yaşınız-17 Kaç tane mesajınız var(bilmiyorum diye yazmayın)- 7 ama önemLi oLan msj diiL bence payLaşım qöRevimi ii yapacaqımdan eminim.! Sitemizi nasıl buldunuz-qüzeL Siteniz varsa kaç tane var- 3 tane ben açtım ayrıca benim admin olduklarımda var Nerelere mod olmak istiyorsun- grup hepsi kısımlarına | |
|
| |
Miss. Kemer Hepsi koliq
Mesaj Sayısı : 94 Nerden? : nereye.. Sitemizi beyandinmi? : beyanmek ne demek harika xdxd Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : mutlu Kayıt tarihi : 31/03/09
| Konu: Geri: Moderatör alımları Cuma Nis. 17, 2009 4:01 pm | |
| Adınız-Selin Nickiniz-Miss. Kemer Deneyim-8 admin 6 mod 5 co admin Yaşınız-14 Kaç tane mesajınız var(bilmiyorum diye yazmayın)-50 Sitemizi nasıl buldunuz-super Siteniz varsa kaç tane var-5 tane Nerelere mod olmak istiyorsun-hangisi olursa | |
|
| |
..prenses.. Grup Hepsiyi deliler gibi seven üye
Mesaj Sayısı : 127 Yaş : 28 Nerden? : gulcinin saf temiz kalbinden Sitemizi beyandinmi? : evtt cokk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : gulcin delisi Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Geri: Moderatör alımları C.tesi Nis. 25, 2009 8:03 pm | |
| Adınız-arzu Nickiniz-..prenses.. Deneyim-1 forumda adminim Yaşınız-11(12) Kaç tane mesajınız var(bilmiyorum diye yazmayın)-62 Sitemizi nasıl buldunuz-GUSEL Siteniz varsa kaç tane var-1 Nerelere mod olmak istiyorsun-gulcin bolumu ve oyunlar bolumune | |
|
| |
cemre&emre Çalışkan üye
Mesaj Sayısı : 63 Nerden? : ankara sen ? Sitemizi beyandinmi? : çooooooooooooooookkkkk Ruh halim(mutlu,sevinçli,...) : hiperaktif,maskot,neşeli,komik Kayıt tarihi : 23/06/09
| Konu: Geri: Moderatör alımları Salı Haz. 23, 2009 8:20 pm | |
| Adınız-duygu Nickiniz-cemre&emre Deneyim-2 modarotoır Yaşınız-10 Kaç tane mesajınız var(bilmiyorum diye yazmayın)-tam 50 Sitemizi nasıl buldunuz-harikaa ötesii Siteniz varsa kaç tane var-yok Nerelere mod olmak istiyorsun:fark etmez mod oluyumda nerde olursam olurum | |
|
| |
| Moderatör alımları | |
|